Baltieji rūmai tyliai atskleidė penkerių metų planą išpurkšti į dangų daleles (CHEMTRAIL), kad užtemdytų saulę

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://thefreethoughtproject.... 2022-10-23 08:16:00, skaitė 570, komentavo 3

Baltieji rūmai tyliai atskleidė penkerių metų planą išpurkšti į dangų daleles (CHEMTRAIL), kad užtemdytų saulę

Planas pritemdyti saulę buvo tvarkingai paslėptas tūkstančiuose konsoliduotų biudžetinių asignavimų akto puslapių

Šio mėnesio pradžioje Baltųjų rūmų Mokslo ir technologijų politikos biuras (OSTP) tyliai atskleidė savo planą, kaip atvėsinti Žemę atspindint saulės šviesą atgal į kosmosą, Planas buvo tvarkingai paslėptas tūkstančiuose konsoliduotų asignavimų akto puslapių, ir Kongresas nurodė OSTP jį užbaigti.

Baltieji rūmai dabar prašo pateikti pastabas dėl geoinžinerijos plano, kuriame numatyti keli intervencijos protokolai, t. y. aerozolių purškimas į stratosferą, kad saulės šviesa atsispindėtų kosmose.

Tai, kas kadaise buvo distopinės fantastikos tema, dabar yra oficialiai skelbiama kaip politika, o dauguma amerikiečių to visiškai nežino. Beveik prieš trejus metus TFTP pranešė apie Donaldo Trumpo laikais pradėtą rengti Kongreso planą įsigyti lėšų tokio pobūdžio tyrimams.

Geriausias Nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos klimato kaitos mokslininkas iš Kongreso gavo 4 mln. dolerių finansavimą kartu su leidimu ištirti du itin prieštaringai vertinamus geoinžinerijos metodus, kuriais siekiama atvėsinti Žemę. Pasak žurnalo "Science Magazine", NOAA Žemės sistemos tyrimų laboratorijos Chemijos mokslų skyriaus direktorius Deividas Faheis (David Fahey) teigė, kad federalinė vyriausybė yra pasirengusi ištirti mokslinius "geoinžinerijos" - arba, kaip jis pavadino, klimato kaitos "plano B" - pagrindus.

Dabar jie nustatė galutinį tyrimų terminą, o pamišę mokslininkai tikriausiai nekantrauja pradėti. Kaip pranešė CNBC:

Harvardo profesorius Davidas Keithas, kuris pirmą kartą šia tema dirbo 1989 m., sakė, kad dabar į tai žiūrima daug rimčiau. Jis atkreipia dėmesį į oficialius Aplinkos apsaugos fondo, Susirūpinusių mokslininkų sąjungos ir Gamtos išteklių gynimo tarybos pareiškimus, kuriuose reiškiama parama saulės šviesos atspindžio tyrimams, taip pat į naujos grupės, kuriai jis patarinėja, pavadintos Klimato perviršio komisija, sukūrimą - tarptautinė mokslininkų ir įstatymų leidėjų grupė, kuri vertina klimato intervencijas, ruošiantis tam, kad pasaulis atšils labiau, nei rekomenduojama Paryžiaus klimato susitarime.

Nors Baltieji rūmai šiuo metu rengia geoinžinerijos planus, idėja pritemdyti saulę nėra nauja - ji kilo dar 1965 m. ataskaitoje prezidentui Lyndonui B. Johnsonui "Mūsų aplinkos kokybės atkūrimas".

Nuo to laiko pasauliniai analitiniai centrai ir specialūs interesai stumia tam tikrus geoinžinerijos planus visoje planetoje.

Per COVID-19 pandemiją WEF paskelbė savo misiją, pavadintą "Didysis perkrovimas", kad pasinaudotų pandemija ir paskatintų tai, kas, anot jų, yra būtina, kad "pasaulinės suinteresuotosios šalys bendradarbiautų vienu metu valdant tiesiogines COVID-19 krizės pasekmes", kad "padėtų informuoti visus, kurie lemia būsimą pasaulinių santykių būklę, nacionalinių ekonomikų kryptį, visuomenių prioritetus, verslo modelių pobūdį ir pasaulinių bendrų gėrybių valdymą".

Faktų tikrintojai Didįjį perkrovimą nurašė kaip sąmokslo teoriją, nepaisant to, kad WEF jį viešai propagavo, o WEF pedofilas Klausas Švabas (Klaus Schwab) pažodžiui parašė knygą tokiu pavadinimu, kurioje pasisako už šias iniciatyvas.

Metų metus kaupusi didžiulę įtaką vyriausybei, grupė, kuri atvirai save vadina "elitu", priėjo prie tos pačios išvados, prie kurios prieš daugelį metų priėjo pedofilas Billas Gatesas, - kad sulėtintume klimato kaitą, turime užstoti saulę.

Skirtingai nuo B. Gateso plano, pagal kurį į atmosferą būtų purškiamos aerozolio dalelės, kad būtų užblokuota saulė, WEF pritarė Masačusetso technologijos instituto (MIT) pasiūlymui naudoti "kosminius burbulus", kad būtų suformuotas saulės skydas.

"Kosminiai sprendimai būtų saugesni, pavyzdžiui, jei 1,8 proc. krintančios Saulės spinduliuotės nukreiptume prieš jai pasiekiant mūsų planetą, galėtume visiškai sustabdyti šiandieninį visuotinį atšilimą."

Dar vienas šio konkretaus saulės apsaugos skydo privalumas yra tas, kad jis yra grįžtamas, nes burbuliukus galima išpūsti ir pašalinti iš jų vietos.

Burbulai būtų gaminami iš tokių medžiagų kaip silicis, kuris į kosmosą gabenamas išlydytu pavidalu, arba iš grafenu sutvirtintų joninių skysčių.

Kol kas šis planas yra tik darbinė hipotezė, o jį parengę mokslininkai tik atlieka eksperimentus laboratorijoje. Remdamasis itin prieštaringu tokių geoinžinerijos planų pobūdžiu, WEF, siekdamas juos pateisinti, rėmėsi savo ryšiais su JT.

Geoinžinerija vertinama prieštaringai, tačiau Jungtinių Tautų Tarpvyriausybinė klimato kaitos komisija teigė, kad ji yra būtinas planas B, jei temperatūros kilimo nepavyks apriboti iki kontroliuojamo lygio.

Iš tiesų, nepaisant elito patikinimų, daugelis mokslininkų ir vyriausybinių institucijų imasi veiksmų, kad užkirstų kelią tokiems veiksmams. Kai kurios šalys net uždraudė tokią praktiką.

Praėjusiais metais Švedijos valstybė atsisakė savo plano išbandyti Billo Gateso planą išpurkšti daleles į dangų, kad išbandytų saulės blokavimą, motyvuodama nesutarimais tarp mokslininkų.

Kiti paprasčiausiai nori atlyginti žalą visiems, kurie nukentėjo dėl šių projektų.

Harvardo universiteto taikomosios fizikos ir viešosios politikos profesorius Davidas Keithas pripažįsta, kad geoinžinerija kelia "labai daug realių rūpesčių", rašoma žurnalo "Forbes" pranešime. Šiai rizikai kompensuoti jis pasiūlė sukurti "rizikos fondą", kuriame būtų kaupiamos lėšos už riziką, susijusią su žaidimu su motina gamta, įskaitant ir tokį teritorijos atšaldymą, kad gyventojai negalėtų auginti maisto.

Kaip rašo "Forbes":

Vėlgi, toks temperatūros sumažėjimas kelia rimtą pavojų. Dėl 1815 m. užšalimo beveik badmečio sąlygomis žuvo derlius. Britų mokslininkai nurodė, kad dėl Aliaskoje ir Meksikoje išsiveržusių ugnikalnių išsiveržimų susidarę stratosferos aerozoliai gali būti sausros Afrikos Sahelio regione priežastimi. Dideli pasaulinio klimato sutrikimai gali sukelti nenumatytų pasekmių, neigiamai paveikti tankiai apgyvendintus regionus ir sukelti dar vieną pabėgėlių krizę.

Deividas Keitas pasiūlė sukurti "rizikos fondą", kuris kompensuotų mažesnėms valstybėms dėl tokių bandymų padarytą šalutinę žalą, tačiau tokia išmoka gali būti menka paguoda tiems, kurie dėl negyvenimo sąlygų yra priversti palikti savo namus.

Iš tiesų. Jokie pinigai nekompensuos to, kad šeima dėl šalčio praranda savo žemę ir yra priversta persikelti į kitą šalį. Tačiau tai yra tik dalis rizikos, susijusios su orų modifikavimu, todėl nedidelė pasaulio elito grupė, kuri nėra mokslininkai, neturėtų priimti šių sprendimų už 8 mlrd. žmonių.