"Pavojaus signalas": Nutekintas ligoninės elektroninis paštas praneša apie negyvų gimusių kūdikių skaičiaus padidėjimą, įtariama, kad dėl kovido mirtinos injekcijos

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.theepochtimes.com/... 2022-10-27 08:05:00, skaitė 305, komentavo 3

Neseniai "The Epoch Times" pasidalytame elektroniniame laiške, kuris buvo išsiųstas Fresno (Kalifornija) ligoninės sistemos sveikatos priežiūros darbuotojams, pranešama, kad padaugėjo "mirštančių pacientų", arba negyvų gimusių kūdikių, ir, kaip teigiama laiške, tikimasi, kad šis skaičius ir toliau didės.

"Rugpjūtį [2022 m.] buvo 22 "demise" pacientai, o tai prilygsta 2021 m. liepos mėnesio demisijų rekordiniam skaičiui, o rugsėjį kol kas jų buvo 7, ir tai tik 8 mėnesio diena", - rašė vadovaujanti slaugytoja.

Vadovaujančioji slaugytoja toliau rašė, kad tikisi, jog "ši tendencija nesitęs neribotą laiką".

"Žinau dar apie kelias, kurios turi gimdyti ateinančią savaitę, todėl, deja, šis procesas jums visiems bus labai gerai pažįstamas", - teigė vadovaujančioji slaugytoja.

Elektroninį laišką nutekinusi personalo narė laikraščiui "The Epoch Times" sakė, kad nuo vakcinų įdiegimo vaisiaus žūčių (negyvų gimdymų) skaičius vien tik jos ligoninėje šoktelėjo nuo iki COVID-19 vakcinos buvusio vidurkio - nuo vieno iki dviejų per tris mėnesius.

Darbuotoja su "The Epoch Times" kalbėjosi su anonimiškumo sąlyga, nes bijojo prarasti darbą. Laikraštis "The Epoch Times" susisiekė su elektroninį laišką parašiusia vyriausiąja slaugytoja ir paprašė pateikti paaiškinimą, kodėl padaugėjo, jos žodžiais tariant, "demisijos pacientų", tačiau atsakymo negavo.

Ekstremalaus pavojaus signalas

Floridoje dirbantis akušeris-ginekologas daktaras Jamesas Thorpas, kuris specializuojasi motinos ir vaisiaus medicinoje, laikraščiui "The Epoch Times" sakė, kad elektroninio laiško turinys atitinka jo peržiūrėtus pasaulinius duomenis.

"Jis taip pat atitinka mūsų neseniai paskelbto tyrimo, VAERS duomenų bazės, Jungtinės Karalystės geltonosios kortelės, Pasaulio sveikatos organizacijos "VigiAccess", Europos vaistų agentūros "EudraVigilance", Pasaulinės sveikatos tarybos ir net pačios "Pfizer" vidinių dokumentų 5.3.6 po pateikimo į rinką duomenis (pdf), kuriuos ji bandė nuslėpti 75 metus", - sakė J. Thorp.

Tyrime, kuriame dalyvavo Thorp, nustatyta, kad COVID-19 vakcina skiepytoms moterims gerokai padaugėjo 14 sunkių šalutinių poveikių, įskaitant vaisiaus apsigimimus, vaisiaus širdies sustojimą ir negyvo vaisiaus gimimą, palyginti su vakcina nuo gripo. Tyrime raginama paskelbti moratoriumą COVID-19 vakcinų naudojimui nėštumo metu. Be to, jis atitinka 1366 recenzuojamas publikacijas (pdf) vos per 15 mėnesių, kuriose užfiksuotos sunkios komplikacijos ir mirtys po COVID-19 vakcinų, sakė Thorp.

"Leiskite tai įsisąmoninti: recenzuojamų publikacijų, kuriose vos per 15 mėnesių užfiksuoti sunkūs nepageidaujami reiškiniai po COVID-19 vakcinų, skaičius viršija visus kitus panašius pranešimus apie visas kitas vakcinas, kurios per pastarąjį šimtmetį buvo suleistos visoje Žemės planetoje", - sakė Thorp. "Remiantis nacionaliniu JAV vaisiaus mirčių (negyvagimių) skaičiumi, tenkančiu 1000 gimimų, rodikliai sumažėjo nuo 5,89 2018 m. iki 5,74 2020 m., o tai įtikinamai rodo, kad COVID-19 infekcijos nepadidino negyvagimių skaičiaus 2020 m."

Tai pavaizduota Thorp sudarytame grafike, kuriame nagrinėjami dviejose institucijose pastebėti rodikliai, naudojant bendrą 9 000 gimdymų per metus skaičių iš dviejų elektroniniame laiške išvardytų institucijų. Naudojant 2021 m. liepą ir 2022 m. rugpjūtį stebėtus 22 negyvus gimdymus, pakoreguoti negyvagimių rodikliai 1000 gimdymų grafike pavaizduoti raudonais trikampiais (29,3 gimdymų 1000 gimdymų).

"Tai akivaizdžiai yra ypatingo pavojaus signalas, - sakė Thorp. "Statistinė tikimybė, kad tai įvyks vien dėl atsitiktinumo, yra lygi nuliui, ir tai potencialiai galėtų būti prilyginta labai retam 20-ties sigmų įvykiui."

Thorp atkreipė dėmesį į gydytojų komisijas, kurios propagavo COVID-19 vakcinas nėščioms moterims kaip saugias, o tos pačios komisijos smerkė kitas ankstyvojo gydymo galimybes, tokias kaip ivermektinas, kaip dezinformaciją.

Thorp teigė, kad yra tvirtų netiesioginių įrodymų, jog Amerikos akušerijos ir ginekologijos valdyba (ABOG), Amerikos medicinos specialybių valdyba (ABMS) ir Valstijų medicinos valdybų federacija (FSMB) "sukčiavo ir padarė RICO pažeidimus, siekdamos prastumti pavojingą neišbandytą eksperimentinę genų terapiją nėštumo metu, tuo pat metu nustatydamos neetišką, neteisėtą, amoralų ir antikonstitucinį įsakymą visiems JAV gydytojams ir slaugytojoms".

ABOG, ABMS ir FSMB neatsakė į "The Epoch Times" prašymą pateikti komentarą.

Dr. Kimberly Biss, akušerė-ginekologė iš Sankt Peterburgo, Floridos valstijoje, vaizdo pranešime pranešė, kad nuo tada, kai buvo pradėtos tiekti COVID-19 vakcinos, jos praktikoje 50 proc. padaugėjo persileidimų ir nevaisingumo atvejų.

"Ir sakyčiau, kad mūsų rajone tikriausiai maždaug 25 proc. padaugėjo nenormaliai atliktų papų tepinėlių, taip pat gimdos kaklelio piktybinių navikų", - sakė Biss.

Visiškai saugus nėščioms moterims

2021 m. medikų bendruomenė kartu su žiniasklaida koordinuotai stengėsi išstumti vakciną, kuri, anot jų, buvo "saugi ir veiksminga", nepaisant to, kad ji buvo išleista tik tais metais.

Dr. Terry Thomas, akušerė-ginekologė, dirbanti "Associates in Women's Health" Baton Ružo mieste, Luizianoje, 2021 m. spaudos konferencijoje teigė, kad "nėščiosioms visiškai saugu skiepytis šia vakcina bet kuriuo nėštumo metu".

Tiksliau, ji sakė, kad COVID-19 vakcinos nesukelia persileidimų.

Laikraštis "The Epoch Times" kreipėsi į "Associates in Women's Health", norėdamas gauti Thomas pareiškimą apie tai, ką ji pastebėjo dėl negyvų gimdymų nuo tada, kai buvo pradėtos naudoti COVID-19 vakcinos, ir ar ji pakeitė savo medicininę nuomonę, tačiau nei Thomas, nei ligoninė neatsakė.