JAV šnipinėjo piliečius ir jiems buvo skiriami slapti Covid "dekreto pažeidimo" balai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://reclaimthenet.org/us-a... 2022-10-27 08:06:00, skaitė 231, komentavo 1

JAV šnipinėjo piliečius ir jiems buvo skiriami slapti Covid

Masinis stebėjimas JAV karantino metu

Rinkimų analizės įmonė "PredictWise" surinko buvimo vietos duomenis iš dešimčių milijonų JAV mobiliųjų telefonų per pirmuosius "Covid" blokavimo mėnesius ir panaudojo šiuos duomenis, kad su telefonais susijusiems žmonėms priskirtų "Covid-19 dekreto pažeidimo" balą.

Šie "Covid-19" dekreto pažeidimo balai buvo apskaičiuoti išanalizavus beveik du milijardus pasaulinės padėties nustatymo sistemos (GPS) skambučių, kad būtų gauti "realiuoju laiku itin dideli buvimo vietos nustatymo modeliai". Žmonėms, kurie buvo "kelyje dažniau nei jų kaimynai", buvo suteiktas aukštas Covid-19 dekreto pažeidimo balas, o tiems, kurie dažniausiai arba visada būdavo namuose, buvo suteiktas žemas Covid-19 dekreto pažeidimo balas.

Bendrovė "PredictWise" ne tik naudojo šiuos itin jautrius buvimo vietos duomenis, kad stebėtų, kaip milijonai amerikiečių laikosi "Covid" blokavimo dekretų, bet ir derino šiuos duomenis su tolesnėmis apklausomis, kad priskirtų stebimiems žmonėms "Covid susirūpinimo" balus. Tada "PredictWise" pasinaudojo šiais duomenimis ir padėjo demokratams keliose svyruojančiose valstijose nukreipti su "Covid" susijusią kampanijos reklamą į daugiau nei 350 000 "Covid" susirūpinusių respublikonų.

Savo baltojoje knygoje "PredictWise" teigia, kad demokratai sugebėjo "panaudoti šį realaus laiko vietos nustatymo modelį ir atverti šiek tiek daugiau nei 40 000 įtikinėjimo taikinių, kurie paprastai būtų buvę atmesti" Markui Kelly, tuo metu kandidatavusiam į Senatą ir dabar jau išrinktam.

"PredictWise" suprato, kad yra potencialių rinkėjų grupių, į kurias galima nukreipti "Covid-19" pranešimus, ir didelės dimensijos duomenis, apimančius daugiau nei 100 mln. amerikiečių, pavertė "Covid-19" apribojimų laikymosi rodikliais gilaus blokavimo metu", - teigiama bendrovės baltojoje knygoje.

Bendrovė "PredictWise" nepateikia tikslių datų, kada šie buvimo vietos duomenys buvo surinkti, tačiau jos baltojoje knygoje pažymima, kad šie duomenys buvo surinkti per "Covid" blokavimus ir panaudoti per senatoriaus Kelly 2020 m. rinkimų kampaniją. JAV valstijų lygmens blokavimai prasidėjo 2020 m. kovo 15 d., o Kelly buvo išrinktas 2020 m. lapkričio 4 d., todėl atrodo, kad duomenys buvo surinkti per pirmuosius kelis šio 11 mėnesių laikotarpio mėnesius.

Vietovės duomenys ir apklausų duomenys - tai tik du iš daugelio duomenų tipų, kuriuos "PredictWise" teigia turinti prieigą. Kaip teigiama baltojoje knygoje, "PredictWise" taip pat stebi "telemetrijos duomenis" (tai "pasyviai gaunami mobiliųjų telefonų duomenys"), žiniasklaidos vartojimo duomenis ir neregistruotų rinkėjų duomenis (tai kasdien atnaujinami patikrinti duomenys apie daugiau kaip 50 mln. neregistruotų rinkėjų, kurie gaunami iš kredito bylų ir portalo registracijos duomenų). Be to, "PredictWise" teigia, kad "Crate&Barrel" (tai, atrodo, nuoroda į internetinį baldų ir namų dekoro prekybos portalą "Crate&Barrel") yra vienas iš portalo registracijos duomenų šaltinių, prie kurių ji turi prieigą.

Iš viso "PredictWise" teigia, kad jos duomenys "seka daugiau kaip 260 mln. amerikiečių nuomones, požiūrius ir elgseną", t. y. 78 % visų 333 mln.

"PredictWise" naudoja surinktus duomenis, kad sudarytų 13 klausimų preferencijų grupių ir 7 vertybinių rėmų arba psichometrinių grupių balus. Šiose grupėse naudojama daugiau kaip 30 milijonų elgsenos duomenų taškų. "PredictWise" taip pat teigia, kad gali naudoti šiuos duomenis neregistruotų rinkėjų partijai prognozuoti.