Erika Palšauskaitė Švenčionienė: Lietuvos valdžią neteisėtu keliu užgrobusi šaika ,kovoja prieš vieną moterį

Autorius: Erika Palšauskaitė Švenčionienė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-10-29 00:32:00, skaitė 451, komentavo 11

Erika Palšauskaitė Švenčionienė: Lietuvos valdžią neteisėtu keliu užgrobusi šaika ,kovoja prieš vieną moterį

Lietuvos valdžią neteisėtu keliu užgrobusi šaika ,kovoja prieš vieną moterį, jų pusėje valdžia, pinigai, žiniasklaidos priemonės, visi įrankiai piliečių bauginimui ir valdžios išlaikymui.

Mano pusėje blaiviai mąstanti tautos dalis , žmonės, kurie turi drąsos ir sąžinės neužsimerkti ir įvardinti šaikos nusikaltimus , nukreiptus prieš Lietuvą ir jos piliečius. Kova beprasmė, neįmanoma nugalėti žmogaus turinčio tikėjimą, neprisirišusio prie materialinių vertybių, jūs negalite manęs nugalėti, palaužti, galite tik nužudyti, išmesti pro langą, nunuodyti, inicijuoti avariją, nelaimingą atsitikimą, tiesiog užsakyti žmogžudystę, susprogdinti.

Jūs nepajėgūs manęs palaužti. SĄSKAITA UŽBLOKUOTA, PASAS atimtas, telefonas konfiskuotas, kaip karo sukėlimo priemonė. Ką dar sukurs jūsų vaižduotė, bandydami nuslėpti savo nusikaltimus tautai , bandote nemąstančiųjų dėmesį ir pyktį nukreipti į mane, manipuliuojate žiniasklaidos priemonėm. Ačiū LIETUVOS ADMINISTRATORIAMS. Poliklinika , seniūnija ir kitos įstaigos be paso nepriima. Kaip gyvenu, gerai. Kokia aš stipri, įtakinga ir galinga, taip teigia mūsų valstybės administratoriai.

Kažkoks Kasčiūnas, varguolis Žalimas ir šaika. Ačiū, jūs nepalikote mums kito pasirinkimo, mes ateisime valdyti valstybės, gelbėti jos iš supuvusio, iškrypusio liberalizmo nagų. Ir tai padarysime teisėtu keliu. Mes laimėsime ir jūs sulauksite teisingo padarytų veiksmų įvertinimo. Lietuva vėl taps konstitucine valstybe, kurioje teisėsauga nesivadovaus trigubais standartais, kurioje prieš įstatymą bus lygūs visi. Mes sieksime, kad Lietuva taptų ekonomiškai ir politiškai saugia valstybe, ir to pagrindu taps gera kaimynystė. Karinis konfliktas pasibaigs, gedintieji palaidos mirusius ir pasaulis atsimerks, pasaulis įvardins tikruosius kaltininkus, sukėlusius kraujo orgijas, tuomet ateis tiesos ir atpildo valanda.

O šiandien jūs dangstotės manimi, nukreipdami neapykantos strėles į mano kūną, bet tai jūsų nuodėmė ir už ją teks atsakyti. Mes siekiame taikos ir derybų , mes nemaitiname karo, neperkame bairaktarų, mes matome tikruosius konflikto kaltininkus. Derybos įvyks, visi karai baigiasi derybom ir taikos sutartimi. NET BLOGA TAIKA GERIAU NEGU KARAS. Geros kaimynystės forumas už taiką, už gerą kaimynystę ir mes nepasiduosim.