Su daiktais link išėjimo!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-29 19:24:00, skaitė 598, komentavo 6

Su daiktais link išėjimo!

Nuotraukoje raudonu apskritimu pavaizduota Vijaya Gadde, „Twitter“ vyriausioji teisininkė ir pagrindinė bendrovės saugumo politikos pareigūnė.

Ji buvo viena iš siauro „Twitter“ vadovų rato, kuris priėmė sprendimus blokuoti Rusijos agentą Donaldą Trampą.

Šią indusę šiandien atleido Elonas Muskas.

„Demokratinių kadrų“ valymas tęsiasi.

Tai nereiškia, kad Twitter nebus cenzūros, žinoma, kad bus. Tiesiog tai gerokai pakeis Amerikos vidaus politikos vektorių ir kiek susilpnins užsienio politikos metmenis.

Verta prisiminti, kad „Twitter“ turi įsipareigojimų CŽV ir NSA, kaip ir „Facebook“. Muskui bus priminta apie šiuos įsipareigojimus „skatinti nacionalinį saugumą“ taip pat, kaip ir per pastaruosius jo bandymus sumažinti „Starlink“ finansavimą Okrainoje.

PS. Verta paminėti, kad šiandien socialiniame tinkle „Twitter“ buvo atblokuotas reperis ir buvęs kandidatas į JAV prezidentus Kanye Westas, kuris buvo užblokuotas po to, kai pradėjo reklamuoti tezę „White Lives Matter“ ir pavadino BLM judėjimą afera.

Tai dar labiau sustiprino faktas, kad Vakarai yra juodaodžiai, o tai pernelyg akivaizdžiai pakirto Demokratų partijos propagandą, kad būtų galima žaisti rasinių ginčų korta, todėl Vakarai buvo užblokuoti „už kurstymą“ kaip geriausių demokratinės cenzūros pavyzdžių dalis. Bet laikai keičiasi.

P.P. S.

Trampas jau pasakė, kad viskas gerai, bet į „Twitter“ jis negrįš. Gaila, tai buvo juokingiausias kanalas platformoje, ypač Trumpo įrašų komentarai.