Įspėjimas apie fašizmą - Demokratų nacionalinis komitetas apginklavo DHS/FBI, kad kištųsi į 2020 m. rinkimus

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://bioclandestine.substac... 2022-11-02 12:35:00, skaitė 247, komentavo 5

Įspėjimas apie fašizmą - Demokratų nacionalinis komitetas apginklavo DHS/FBI, kad kištųsi į 2020 m. rinkimus

Paviešinti nauji dokumentai, susiję su slaptais VSD ryšiais su socialinės žiniasklaidos bendrovėmis ir vyriausybės vaidmeniu cenzūruojant TIESĄ, kuri pakeitė 2020 m. rinkimų rezultatus. DHS/CISA dokumentus rasite čia.

Pasirodo, "Dezinformacijos valdymo valdyba" veikė dar prieš tai, kai jie mums apie tai papasakojo. JAV žvalgybos bendruomenė duodavo nurodymus socialinės žiniasklaidos bendrovėms dėl moderavimo. Nurodinėjo joms, ką žymėti kaip "dezinformaciją / melą", žr. toliau per "The Intercept". 

"Prieš 2020 m. rinkimus technologijų bendrovės, įskaitant "Twitter", "Facebook", "Reddit", "Discord", "Wikipedia", "Microsoft", "LinkedIn" ir "Verizon Media", kas mėnesį susitikdavo su FTB, CISA ir kitais vyriausybės atstovais. Pasak "NBC News", šie susitikimai buvo vis dar tebevykstančios privataus sektoriaus ir vyriausybės iniciatyvos dalis, kurios tikslas - aptarti, kaip įmonės elgsis su dezinformacija per rinkimus."

Dabar jie galėtų pateisinti šį akivaizdų fašizmą, jei iš tikrųjų būtų siekiama apsaugoti mus nuo tikros dezinformacijos, tačiau istorijos, kurias jie nurodė šioms socialinės žiniasklaidos bendrovėms cenzūruoti... visos pasirodė esančios tikros... ir jos visos slėpė DNC nusikaltimus.

Tai tiesiogiai pakeitė 2020 m. rinkimų rezultatus. Demokratai nuo 2016 m. šaukė apie "kišimąsi į rinkimus", o tuo pat metu jie ginklavosi FTB ir VSD įgaliojimais, kad maitintų socialinės žiniasklaidos bendroves MELU, siekdami pridengti Bideną prieš 2020 m. Reikšmingiausia, be abejo, buvo Hunterio Bideno nešiojamojo kompiuterio istorijos cenzūra, kuri vėliau buvo patvirtinta kaip teisinga...

Rugpjūčio mėnesį matėme "New York Post" atliktą rinkėjų apklausą. 79 % rinkėjų mano, kad 2020 m. rinkimų rezultatai būtų buvę kitokie, jei būtų buvę teisingai pranešta apie Hunterio Bideno nešiojamąjį kompiuterį.

Paskelbtuose dokumentuose taip pat atskleidžiami kai kurie VSD naudojami mechanizmai, skirti interneto turiniui reguliuoti. Buvo sukurti internetiniai portalai, kurie nedelsiant pranešdavo socialinės žiniasklaidos bendrovėms apie "dezinformaciją", o visos socialinės žiniasklaidos bendrovės aklai vykdė FTB / VSD nurodymus ir cenzūravo visas vyriausybės pasiūlytas istorijas.

Tai reiškia, kad socialinės žiniasklaidos bendrovės ne tik stebėjo ir moderavo jų "bendruomenės gairėms" prieštaraujantį turinį, bet VSD ir FTB taip pat stebėjo šias socialinės žiniasklaidos svetaines, ieškodami dalykų, kuriuos norėjo cenzūruoti, ir nedelsdami pranešė socialinės žiniasklaidos bendrovėms, kad šios pašalintų "dezinformaciją". Pavyzdžiui, Hunterio nešiojamasis kompiuteris, C19 kilmė, biolaboratorijos Ukrainoje, 2020 m. rinkimų klastojimas. Visi dalykai, kurie pasirodė esantys tiesa ir kurie visi buvo labai naudingi vienai politinei partijai.

Tam yra žodis. Jis vadinasi "fašizmas". Ne šiaip sau, kalbu kaip iš vadovėlio. 

Fašizmas (it. fascismo < fascio – ‘sąjunga’, ‘ryšulys’) – autoritarinė politinė sistema, besiremianti diktatūrine galia, šovinizmu, opozicinės veiklos slopinimu, stipriu visuomenės ir ekonomikos suvaržymu, kuri iškilo XX a. Europoje. Fašizmas atmeta lygybės idealą ir vietoje jo iškelia hierarchinę tvarką, kurioje silpnesnieji yra pavaldūs stipresniesiems.

Pagal XIX–XX a. italų filosofą ir teoretiką Džiovanį Džentilę (Giovanni Gentile), fašizmas yra socializmo forma, apeliuojanti į visuomenės nacionalinį identitetą bei socialinę klasę. Ši ideologija taip pat išsiskyrė tuo, kad nematė skirtumo tarp privataus ir viešojo intereso. 

Musolinis, fašizmo kūrėjas, šią ideologiją apibūdino kaip "valstybės vykdomą privačių įmonių kontrolę".

R. Reiganas prognozavo, kad "jei fašizmas ateis į Ameriką, jis ateis liberalizmo vardu". Visiška valstybinė privačių įmonių kontrolė visada buvo liberalų darbotvarkė.

Su šiais naujaisiais VSD nutekintais duomenimis turime visus fašizmo elementus, sutelktus į vieną aktą.

  • Valstybinė privačių įmonių kontrolė
  • Neleidžiama nesutikti su valstybe
  • Opozicijos slopinimas naudojant jėgą

DNC pasitelkė DHS / FTB, kad kištųsi į privatųjį sektorių, moderuotų tai, ką privačios įmonės leidžia savo interneto svetainėse, slopintų laisvą piliečių, rašančių neigiamas istorijas apie valstybę, kurios, pasirodo, buvo teisingos, žodį, veiksmingai plaudama visuomenės smegenis, taip apeidama Konstituciją, o tai pakeitė 2020 m. rinkimų rezultatus, todėl tapo žmonių priešais ir pagal apibrėžimą tapo antidemokratiška. 

Demokratija (gr. δημοκρατία = dēmokratía – dēmos ‘liaudis’ + kratos ‘valdau’) – valdymo sistema, kai visa valdžia kyla iš piliečių valios, įstatymus leidžia laisvais ir reguliariais rinkimais renkami tautos atstovai, o valdo pagal konstitucijos nustatytus įgaliojimus veikianti vyriausybė, Piliečių valia įgyvendinama tiesiogiai referendumuose ir plebiscituose arba per savo išrinktus atstovus. Nors ir nėra tikslaus, visuotinai priimtino demokratijos apibrėžimo, lygybė ir laisvė nuo seniausių laikų išskiriami kaip demokratijai svarbios savybės. Šie principai realizuojami per visų piliečių lygybę prieš įstatymą ir vienodas politines teises (pvz., balsavimo ar kandidatavimo prasme). 

Visas "demokratijos" pagrindas yra atstovavimo per "laisvus ir sąžiningus rinkimus" idėja. Kaip kairieji gali tikėti, kad jie yra "demokratijos" švyturiai, kai sąmoningai pažeidinėja Konstituciją, naudodami dezinformaciją, kad nuslėptų tiesą, kad pridengtų valstybės pageidaujamą kandidatą, plaudami masėms smegenis per psichologinės dezinformacijos kampanijas, kad pakeistų rinkimų rezultatus.

Savo esme kairieji visais atžvilgiais yra fašistai. Teoriškai ir praktiškai. Tai šiurkštus piktnaudžiavimas valdžia ir kruopštus Konstitucijos pamynimas. Tai yra ne kas kita, kaip išdavystė, kuri pateisintų karinę intervenciją.

Atsižvelgiant į tai, kad Elonas yra geriausiai apmokamas Gynybos ministerijos rangovas, o dėl jo perimto "Twitter" valdymo sužinojome apie sunkius nusikaltimus ir išdavystę per vyriausybės sąmokslą su didžiosiomis technologijomis ir žiniasklaida, likus savaitei iki rinkimų vidurio... Manau, kad TAI yra karinė intervencija! Kitaip apie tai niekada nebūtume išgirdę.