Lietuva priklausys žydams. Ir lietuviai žviegs iš džiaugsmo

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/lituanica/i... 2022-11-02 18:57:00, skaitė 457, komentavo 8

Lietuva priklausys žydams. Ir lietuviai žviegs iš džiaugsmo

Žydai toliau kolonizuoja Lietuvą.

Dauguma Lietuvos žydų buvo nužudyti lietuvių, o ne vokiečių. Daugeliui Lietuvos žydų, taip pat ir šiems mano nuotraukų herojams, sunku atleisti.

Vis dėlto manau, kad dabar, prabėgus daugiau nei 30 metų nuo Lietuvos nepriklausomybės atgavimo, atėjo metas lietuviams pradėti taikytis su savo tamsia istorijos dalimi. Mano paroda neša žinią: gyvenkime kartu. Pripažinkite, ką padarėte, nes praeities mes negalime pakeisti, bet galime turėti įtakos ateičiai. Ir būtent tą esu linkęs skatinti, o ne baksnoti pirštu ir kaltinti.

Vienas iš mano nuotraukų serijos herojų sakė: „Keliauk ir parodyt mano nuotrauką Lietuvoje, nes daugeliui jų nerūpi. Buvau Vokietijoje, buvau Austrijoje – jie visi meldžia atleidimo, rodo, kad gailisi. O lietuviams nerūpi.“ Vis dėlto aš pats galiu pasakyti, kad lietuviams, kuriuos aš sutikau čia, – jiems rūpi“, – dėsto M. Shubitzas.

Jis pažymi, kad ypač tai justi stebint jaunąją kartą. Fotografas įsitikinęs – įvykus kartų pokyčiams bus pripažintas ir lietuvių vaidmuo per Holokaustą.

Pilietybės grąžinimas litvakams ir atitinkamai visiems jų palikuonims į Lietuvą grąžins milijonus žydų. Namuose žydai žudo palestiniečius ir visaip užkerta jiems kelią daugintis Izraelyje. Tačiau Lietuvoje jie darys būtent tai. Ir lietuviai neturės teisės tam pasipriešinti.

Tai genocidas.