"Jūs, žudikai veidmainiai": Pasipiktinimas kilo po to, kai "The Atlantic" pasiūlė "amnestiją" pandemijos autoritarams

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.zerohedge.com/poli... 2022-11-03 11:33:00, skaitė 357, komentavo 1

Laikraštis "The Atlantic" sulaukė kritikos dėl teiginio, kad visi baisūs pandemijos laikų sprendimai, susiję su uždarymu, mokyklų uždarymu, maskavimu ir bausmėmis visai klasei žmonių, kurie abejojo skubotos, eksperimentinės vakcinos nuo viruso, nuo kurio dauguma žmonių išgyvena 99.9 proc., veiksmingumu ir išmintimi, turėtų būti nuleisti ant vandens.

"Turime atleisti vieni kitiems už tai, ką darėme ir kalbėjome, kai nežinojome apie COVID", - rašo Brauno profesorė Emily Oster - didžiulė uždarymo šalininkė, kuri dabar prašo kadaise atstumtųjų pasigailėjimo.

"Pripažinkime, kad priėmėme sudėtingus sprendimus didelio netikrumo akivaizdoje, o tada pabandykime dirbti kartu, kad atsistatytume ir žengtume į priekį", - tęsia ji.

Tik jie nebuvo "nežinioje" dėl Kovido.  Buvo daugybė šaltinių, kurie nurodė faktinius mokslinius duomenis, prieštaraujančius įgaliojimo teiginiams, ir jie buvo sąmoningai nutildyti per didžiulę žiniasklaidos kampaniją.  Įrodymai rodo, kad žiniasklaidos platformos dirbo kartu su "Big Tech", CDC ir Bideno administracija.  Tai nebuvo paprasta perdėta reakcija, buvo sudarytas sąmokslas, kad būtų pašalinta visa priešinga informacija.  

Geras bandymas, Emily.

Kaip rašo "Daily Sceptic" Maiklas P. Sengeris: "Čia daug kas negerai. Pirma, ne, jūs negalite propaguoti politikos, kuri daro ypatingą žalą kitiems, prieš jų valią, o paskui sakyti: "Mes tuo metu nežinojome geriau!". Nežinojimas neveikia kaip pasiteisinimas, kai politika buvo susijusi su jūsų bendrapiliečių teisių panaikinimu, įvedant neribotą nepaprastąją padėtį, tuo pat metu cenzūruojant ir atšaukiant tuos, kurie nebuvo tokie pat neišmanėliai. Neišvengiamas rezultatas būtų visuomenė, kurioje neišmanymas ir paklusnumas minios nuomonei būtų vienintelė saugi pozicija."

Pažvelkite į šį santykį:

Vienoje epinėje "Twitter" žinutėje Claremont instituto vyresnysis bendradarbis Matthew J. Petersonas (@docMJP) iškeikia visą Osterio prielaidą;

Ei, atsiprašau, kad praradai darbą dėl neveikiančių skiepų, kad tavo močiutė mirė viena ir tu negalėjai surengti laidotuvių, kad tavo brolio verslas buvo be reikalo sugriautas ir kad tavo vaikai turi keistų širdies problemų, bet tiesiog pripažinkime, kad visi klydome, ir sudarykime paliaubas, ar ne?

Gaila, kad sustabdėme visą ekonomiką ir ėmėmės tironiškų galių, kurių šioje šalyje dar niekas niekada nenaudojo - žvelgiant atgal, turėjote galėti eiti į bažnyčią ir naudotis viešaisiais parkais, o mes leidome žmonėms kelti riaušes gatvėse - bet tai buvo painus laikas visiems.

Ei, atsiprašau, kad mes jus išgąsdinome ir daug metų melavome, persekiojome ir cenzūravome visus, kurie su tuo nesutiko, bet vyko rinkimai ir mes labai norėjome nugalėti Donaldą Trumpą, todėl buvo svarbu radikaliai politizuoti mokslą, net jei tai sugriovė jūsų vaikų gyvenimus.

Gerai, taip, mes sakėme, kad neskiepyti žmonės turėtų mirti ir negauti sveikatos priežiūros paslaugų, nors nė karto nesuabejojome Didžiąja farmacija, bet mes esame užjaučiantys žmonės, todėl, nors sustabdėme visą ekonomiką, taip pat bankrutavome ir sukėlėme infliaciją. Nėra už ką! Būkime draugais.

Kaip pažymi QTR "Fringe Finance", Oster prašo padorumo, kurio jos bendraminčiai nesugebėjo pasiūlyti daugumai amerikiečių pandemijos metu, tuo metu, kai demokratai ir pagrindinė žiniasklaida jau beveik prarado Covid pasakojimą. Neseniai buvo kelios didelės neskiepytųjų pergalės, kurie turėjo konstituciją ir stuburą ginti save per metus, kai buvo nuolat barami ir įnirtingai niekinami kaip antrarūšiai piliečiai.

Žiniasklaidos ir demokratų dauguma reikalavo, kad šie žmonės būtų pašalinti iš visuomenės ir apskritai paniekinti bei išjuokti. Dabar, akimirką, kurią daugelis iš mūsų žinojo, kad ji galiausiai ateis, visame pasaulyje atsiprašoma už tai, kaip buvo elgiamasi su neskiepytaisiais.

Kaip praėjusią savaitę rašė "Fox News":

"Albertos (Kanada) premjerė sakė, kad rengia planą, kaip išteisinti gyventojus, kurie buvo nubausti arba suimti už koronaviruso protokolų pažeidimus, ir atsiprašė neskiepytų kanadiečių, kurie susidūrė su "diskriminacija".

Niujorke Aukščiausiojo teismo teisėjas neseniai grąžino į darbą visus darbuotojus, kurie buvo atleisti iš darbo dėl to, kad nebuvo skiepyti:

Teismas pirmadienį nustatė, kad "skiepijimasis neapsaugo asmens nuo užsikrėtimo COVID-19 ar jo perdavimo". Niujorko meras Erikas Adamsas anksčiau šiais metais teigė, kad jo administracija negrąžins į darbą darbuotojų, kurie buvo atleisti dėl jų skiepijimo.

Problema buvo ne žmonių faktų nežinojimas, o organizuotas priešiškumas ir cenzūra, nukreipta prieš visus, kurie pateikia duomenis, prieštaraujančius mandato darbotvarkei. Tai reiškia, kad tokie pareiškimai, kaip "LA Times", kuris teigė, kad tyčiojimasis iš "antivakserių" mirčių gali būti būtinas ir pateisinamas.  Po dvejų metų tokių arogantiškų nesąmonių sunku įsivaizduoti, kad žmonės bus linkę apsimesti, tarsi viskas būtų gerai.

Vis dėlto aktyvios pastangos uždaryti bet kokius priešingus duomenis yra pagrindinis nusikaltimas, ir ne, jo niekada negalima pamiršti ar atleisti.

Žmonės įsiutę...

Jie išmesdavo mirtinai sergančius žmones iš organų transplantacijos sąrašų, o dabar ragina pasigailėti https://t.co/yRBRo5POVW
- F. Billy McMorris (@FBillMcMorris) lapkričio 1, 2022

Kandidatė į Arizonos gubernatorius Kari Lake (R) nori tyrimų.

.@KariLake: Noriu, kad būtų sudaryta komisija, kuri ištirtų "Covid" ir tai, kaip su juo buvo elgiamasi šioje valstijoje. Ir pateikti bet kokius civilinius ar baudžiamuosius kaltinimus, kuriuos reikia pateikti. Nes mes neturime tiesiog pamiršti to, kas įvyko, kai mūsų gyvenimai apsivertė aukštyn kojomis." pic.twitter.com/mzsFZn6Nv6
Kari Lake (@KariLake) 2022 m. spalio 31 d.

Štai čia su mama praleidau paskutinius 7 mėnesius prieš jai mirštant vienai 2020 m. gruodžio 3 d. Jūs, žmogžudžiai veidmainiai, turite tik mano neblėstančią panieką. Supūskite pragare. pic.twitter.com/ZcZ9qoaDwZ
Rollo Tomassi (@RationalMale) 2022 m. spalio 31 d.

Iš naujo dalijantis šiuo. Nes "atleiskime", tiesa? Nope pic.twitter.com/XVTLErPNd2
Dr. Sydney Watson (@SydneyLWatson) spalio 31, 2022

Kaip toliau pastebi QTR, daugelis amerikiečių taip įsitraukė į siaubingą hipnotizuojantį pamišimą, kad ėmė kabinėtis prie didžiosios valdžios, kad ši primestų jų valią, ir pasisakė už tą pačią drakonišką ir fašistiškai skambančią politiką, prieš kurią, kaip jie teigia, visada kovoja. Pavyzdžiui, 2022 m. sausį Ramussen pranešė, kad demokratų rinkėjai pritarė šioms Kovido politikos idėjoms (mano pastabos paryškintos, Rasmussen - įprastu tekstu):

  • Baudos neskiepytiems asmenims: Penkiasdešimt aštuoni procentai (58 %) rinkėjų nepritartų siūlymui federalinei ar valstijų valdžiai skirti baudas amerikiečiams, nusprendusiems nepasiskiepyti COVID-19 vakcina.
  • Namų areštas: Penkiasdešimt devyni procentai (59 proc.) demokratų rinkėjų pritartų vyriausybės politikai, pagal kurią piliečiai, atsisakę pasiskiepyti COVID-19 vakcina, visą laiką, išskyrus neatidėliotinus atvejus, turi būti uždaryti namuose.
  • Įkalinimas už abejones dėl vakcinos: Beveik pusė (48 proc.) demokratų rinkėjų mano, kad federalinė ir valstijų valdžia turėtų turėti galimybę skirti baudas arba įkalinti asmenis, kurie socialinėje žiniasklaidoje, televizijoje, radijuje, interneto ar skaitmeniniuose leidiniuose viešai abejoja esamos COVID-19 vakcinos veiksmingumu.
  • Priverstinis karantinas: Keturiasdešimt penki procentai (45 proc.) demokratų pritartų tam, kad valdžia reikalautų, jog piliečiai, atsisakę skiepytis COVID-19 vakcina, laikinai gyventų tam skirtose patalpose ar vietose.
  • Atimti iš žmonių jų vaikus: Dvidešimt devyni procentai (29 proc.) demokratų rinkėjų pritartų tam, kad iš tėvų būtų laikinai atimta vaikų globa, jei tėvai atsisakytų skiepytis COVID-19 vakcina. Tai daug daugiau nei dvigubai daugiau nei likusios rinkėjų dalies - septynių procentų (7 proc.) respublikonų ir 11 proc. neprisijungusių rinkėjų - parama tokiai politikai.

Nenuostabu, kad Amerikos mokytojų federacijos vadovė Randi Weingarten, kuri "pasimetė nuo pandemijos", stumdama mokyklų uždarymą tiek ilgai, kiek tik galėjo, kol sukilo tėvai, yra didelė amnestijos gerbėja.

"Nusprendžiau, kad turėčiau būti malonės sąraše, jei tai vis dar rengiama" pic.twitter.com/pNXoHk1d39
Seth Mandel (@SethAMandel) 2022 m. spalio 31 d.

Negalima nepastebėti, kad Atlanto  raginimo pasyviai pamiršti laikas sutampa su sparčiai artėjančiais kadencijos vidurio rinkimais, kuriuose, kaip rodo apklausos, konservatorių pergalės tikimybė yra daug didesnė, nei tikėjosi demokratai.  Nors "The Atlantic" to nepripažįsta, vis labiau jaučiamas politinis pasipriešinimas pastarųjų dvejų metų beprasmiškiems suvaržymams ir įgaliojimams, o demokratai prisidėjo prie jų įgyvendinimo.  Didelė gyventojų dalis mano, kad viena partija yra daugelio jų kovų laikų nesutarimų priežastis.  

Galbūt didžioji žiniasklaida staiga suprato, kad gali tekti atkeršyti už savo kovidų fanatizmą?  "Mes nežinojome! Mes tik vykdėme įsakymus!" Visa tai skamba gana pažįstamai.