Piktasis WEF vadovas vidiniame rate pagautas planuojantis "masinį išnykimą"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://newspunch.com/evil-wef... 2022-11-04 11:01:00, skaitė 542, komentavo 7

Piktasis WEF vadovas vidiniame rate pagautas planuojantis

Dar viena savaitė, dar vienas nutekintas Pasaulio ekonomikos forumo vaizdo įrašas, kuriame Klauso Schwabo patarėjai nerūpestingai aptarinėja savo planus depopuliuoti planetą

https://rumble.com/v1p9lmy-evil-wef-leader-caught-planning-mass-extinction-event-to-inner-circle.html

Pasak šių dviejų WEF parankinių, visos religinės grupės priešinasi Pasaulio ekonomikos forumui, nes religijos nori "daugiau sielų", o WEF "nori, kad planetoje būtų mažiau žmonių". Kada sustojame ir sakome "gana"? Kiek kartų Pasaulio ekonomikos forumas turi paskelbti apie savo grėsmingus ketinimus, kad pasaulis sustotų ir įsiklausytų?

Klauso Schwabo dešinioji ranka Yuvalas Noah Harari, kuris jau ne kartą garsiai ištarė tyliąją dalį, o praėjusią savaitę pripažino tai, ką daugelis žmonių jau seniai įtarė. Pasak Harari, kuris reklamavo savo naująją knygą, didysis XXI a. politinis klausimas yra "Kam mums reikia tiek daug žmonių?".

Ir tai net ne pirmas kartas, kai Yuval Noah Harari prasitaria apie savo planus žmonijai. Neseniai jis pareiškė, kad WEF mano, jog didžioji dauguma žmonių populiacijos yra pasenę, nenaudingi ir nereikalingi. Pasak Harari, vadinamieji "paprasti žmonės" pagrįstai baiminasi ateities, kurioje jie taps "nereikalingi". WEF patarėjas įvertino, kad tarp "paprastų žmonių" paplitęs nerimas kyla iš baimės būti "paliktiems nuošalyje" ateityje, kurią valdys "protingi žmonės". Tokia baimė pagrįsta, pasak Harario, kuris kalbėjo elito vardu ir patvirtino: "Mums tiesiog nereikia didžiosios jūsų daugumos".

Harari komentarai kelia didelį nerimą, nes, kai jie pateikiami kontekste su kitų WEF patarėjų ir susijusių asmenų, tokių kaip Billas Gatesas, komentarais, tampa aišku, kad jie galvoja apie neįgalumą ir gyventojų skaičiaus mažinimą. O JT dirba ranka rankon su WEF. Štai Christiana Figueres atskleidžia elito planus.

Rokfelerio fondo pareigūnas Alanas Gregas (Alan Gregg) sakė, kad pasaulis serga vėžiu, o vėžys yra žmogus. Karalienės Elžbietos vyras princas Filipas sakė, kad jei galėtų reinkarnuotis, norėtų grįžti į Žemę kaip virusas žudikas, kad sumažintų žmonių populiacijos lygį. Malonus vaikinas tas Filipas. Žakas Kusto (Jacques Cousteau) sakė, kad per dieną turime išnaikinti 350 000 žmonių. Žiniasklaidos magnatas Tedas Turneris teigė, kad reikia 95 % sumažinti gyventojų skaičių. Gerai, Tedai, tu pirmas. Šie Naujosios pasaulio tvarkos šalininkai nori sumažinti pasaulio gyventojų skaičių nuo dabartinių 7 milijardų iki pusės milijardo. Čarlzas Vursteris (Charles Wurster) iš Aplinkos apsaugos fondo teigė, kad žmonės yra visų problemų priežastis, todėl reikia kai kurių iš jų atsikratyti. Billas Clintonas pasirašė Biologinės įvairovės sutartį, kurioje teigiama, kad turime sumažinti Žemės gyventojų skaičių iki 1 mlrd. Peteris Singeris, įtakingas Prinstono profesorius, kuris moko jūsų vaikus, nori, kad abortai būtų daromi PO kūdikio gimimo. Jūs turite 28 dienas apsispręsti, ar norite jį pasilikti. Jis sakė, kad krikščionybė yra mūsų priešas; jei norime, kad gyvūnų teisių judėjimas būtų sėkmingas, turime sunaikinti judėjų-krikščionių religinę tradiciją. Matyt, gyvūnai turi daugiau teisių nei žmonės. Galbūt todėl valdžia skatina abortų vakarėlius.

O gal todėl šūviai sukelia masines mirtis. Bet apie tai niekada neišgirsite pagrindinėje žiniasklaidoje, nes ją perka ir už ją moka "Pfizer". Galbūt todėl jie skatina nutukimą, kuris, kai paskutinį kartą kas nors tikrino, veda prie diabeto ir ankstyvo kapo. Kūno pozityvumo judėjimas propaguoja nutukusius kūnus kaip sveikus ir yra stipriai stumiamas didžiosios žiniasklaidos, o vaikams plauti smegenis kuriamos naujos įžymybės. Galbūt todėl insulino gamykla buvo susprogdinta pačiu laiku, kad sukeltų insulino trūkumą, kai jo labiausiai reikia.

Žinoma, pagrindinė žiniasklaida buvo įvaryta į masinio formavimosi psichozę, ir ji atsisakys jus išklausyti, jei pabandysite su ja kalbėti protingai bet kuriuo iš šių klausimų. Anot 2020 m. mainstream'o, nutukimas yra sveikas. Vakcinos nesukelia žmonių kritimo ant kojų ir mirties. O abortai yra meilė. Apie šiuos laikus mus perspėjo Džordžas Orvelas. Jis sakė, kad jie mus įtikins, jog karas yra taika. Koks jis buvo teisus.