Atrodo, kad "Pfizer" korumpavo visą Vakarų pasaulį

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rwmalonemd.substack.co... 2022-11-09 10:05:00, skaitė 2768, komentavo 2

Atrodo, kad

Europa pabudo iš košmaro ir sužinojo tikrąją tiesą

Christine Anderson: Europos Parlamento narė. Ji atstovauja "Alternatyvai Vokietijai" (AfD), kuri Vokietijoje vadinama "populistine politine partija". AfD yra žinoma dėl savo pasipriešinimo Europos Sąjungai, taip pat dėl atviros sienos ir (arba) imigracijos į Vokietiją politikos, kurią vykdyti įpareigoja ES. Kadangi Christine Anderson netiki atviromis sienomis, jai klijuojamos tokios etiketės kaip "kraštutinių dešiniųjų" ir "antiislamiška". Kiek žinau, tai tik dar vienas propagandinis "Wiki" ir į ją panašių žmonių pasisakymas.

Aukščiau pateiktas trumpas klipas yra svarbus (orginalas https://rwmalonemd.substack.com/p/pfizer-appears-to-have-corrupted cia youtube alternatyva), nes Christine Anderson iškelia svarbią mintį, kurią būtina ištirti. Yra įrodymų, kad "Pfizer" ir "Pfizer" generalinis direktorius Albertas Bourla korumpavo vyriausybių vadovus visame pasaulyje. Ši korupcija yra gili ir plati. 

Žmonėms buvo meluojama. Tai buvo milžiniškas melas. Ir šiuo melu buvo paremta viskas, ką vyriausybės, ypač Vakarų demokratijų, darė, kad pažeistų žmonių teises, atimtų iš jų laisvę, uždarytų juos namuose, įvestų komendanto valandą - visa tai buvo paremta šiuo milžinišku melu.

ES Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen dabar patiria didelį spaudimą, ir tai yra teisinga. Žmonės turi teisę žinoti, kas vyko šiose sutartyse, kai ji keitėsi SMS žinutėmis su "Pfizer" generaliniu direktoriumi Bourla. Žmonės turi žinoti, kas gali būti atsakingas ir atskaitingas už tai, kas galėjo vykti užkulisiuose. Dabar viskas keičiasi, jų kortų namelis griūva, ir tai vyksta teisėtai.

Ir žinote ką? Tačiau dar vienas dalykas, man jau atsibodo būti vadinamam COV-idiotu. Ir aš mieliau būčiau COV-idiotas, nei GOV-idiotas, nes būtent tokie tapo visi tie žmonės, kurie aklai pasitikėjo savo vyriausybėmis. Ir dar kartą pakartosiu: niekada, niekada, niekada nebuvo kalbama apie visuomenės sveikatą, niekada nebuvo kalbama apie tai, kad būtų sulaužytos kokios nors bangos, visada buvo kalbama apie tai, kad būtų sulaužyti žmonės. Bet, ir tai yra gera žinia, jiems nepavyko. Tai nesuveikė. Ir tuo labai didžiuojuosi, didžiuojuosi žmonėmis, kuriems man suteikta garbė atstovauti. Ir toliau tai darysiu. Labai jums dėkoju.

Ursula Gertrūda von der Leyen nuo 2019 m. yra Europos Komisijos pirmininkė. Europos Komisija yra Europos Sąjungos vadovybė. Ji veikia kaip kabinetinė vyriausybė - 27 Komisijos nariai, kuriems vadovauja pirmininkas (dabar Ursula Gertrud von der Leyen). Jai priklauso administracinė įstaiga, kurioje dirba apie 32 000 Europos Sąjungos valstybės tarnautojų.

Leyen slapta SMS žinutėmis bendravo su "Pfizer" generaliniu direktoriumi dėl COVID-19 vakcinų pirkimo. 2022 m. pradžioje vienas žurnalistas paprašė pateikti šių žinučių kopijas, tačiau Europos Komisija prašymą atmetė. Tai atvėrė duris plačiai paplitusioms spekuliacijoms dėl piktnaudžiavimo ir korupcijos.

Europos Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen liepos mėn. pareiškė, kad ji nebeturi tekstinių žinučių. ES ombudsmenas nustatė, kad tai yra piktnaudžiavimas.

Christine Anderson rašo apie Europos Sąjungą:

Europos Sąjunga yra elitistinė, nuošali ir nutolusi nuo piliečių. Savo galais ji užgniaužia Europos tautų suverenitetą ir iki smulkmenų diktuoja piliečiams, kaip jie turi elgtis.

Noriu sąžiningos ir laisvos laisvų žmonių Europos, o ne politinio elito konstrukto. Manau, kad padaryti galą šiems netikriems elitams čia, Briuselyje ir Strasbūre, yra neatidėliotina mano politinės veiklos užduotis.