Al Bano dėl migrantų: "Italija turi reaguoti, mes afrikanizuojamės"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-11-12 04:54:00, skaitė 202, komentavo 3

Al Bano dėl migrantų:

Šiandien italų dienraštis "Il Giornale" spausdina interviu su garsiu dainininku Al-Bano, kuris "rodo pirštu į Prancūziją bei Italijos kairiuosius ir ragina didžiuotis Meloni vyriausybe, kuri ginant šalies orumą".

"Prancūzijos ir Italijos diplomatinė krizė, kurią sukėlė "Ong Ocean Viking", paveikia visus. Tai ne tik politinių diskusijų tema, bet ir tiesiog apsilankius bet kuriame vietos susirinkime galima išgirsti komentarų šiuo klausimu. tarp tų, kurie išsakė savo nuomonę šiuo klausimu, yra ir dainininkas Al-Bano Carrisi, kuris, duodamas interviu "Adnkronos", teigė, kad palaiko griežtą vyriausybės poziciją ginant savo reikalus nuo Emmanuelio Macrono vyriausybės teiginių apie išankstinį nusistatymą", - rašoma Il Giornale.

Meloni: "Mes giname ES sienas. Pirmasis "Ocean Viking" laivas Prancūzijoje

""Mūsų šalis turi turėti tinkamą svorį, viskas negali kristi ant Italijos pečių vien todėl, kad esame artimiausias uostas". Al Bano Carrisi mintys sutampa su Italijos vyriausybės, kuri jau keletą dienų prašo Europos bendradarbiauti, mintimis. Šiais metais mūsų šalyje išsilaipino 90 000 migrantų, iš kurių tik 0 buvo perkelti į užsienį. Visa kita ir toliau tenka Italijai, kuri nebegali susidoroti su tokiu dideliu skaičiumi migrantų, ypač atsižvelgiant į tai, kad priėmimo sistema jau žlugo.

Prancūzijos atsakomieji veiksmai šia prasme atrodo ne vietoje, lygiai taip pat nepaaiškinamas kairiųjų elgesys, kai jie dar kartą nusilenkia užsienio patyčioms ir be atodairos pasisako už mūsų šalį. Al Bano pritaria daugelio italų mintims, sakydamas, kad "Europa arba egzistuoja, arba neegzistuoja, o jei neegzistuoja, tuomet geriau jos atsikratyti. Imigracijos problema yra aktuali visai Europai, todėl visi turime rasti šios migracijos bangos sprendimą". Daugelį metų mūsų šalis buvo priversta priimti didžiąją dalį migrantų, atvykstančių jūra, "po kurio laiko migrantų bus daugiau nei italų".

 "Tikiuosi, kad opozicija taip pat gins vyriausybės poziciją, Italijai laikas reaguoti", - užbaigė Al Bano.

https://www.ilgiornale.it/news/interni/giunta-lora-che-litalia-reagisca-sui-migranti-bano-alza-voce-2084405.html