Skelbiama tragiška nelaimė Kremliui: Xi Jinpingas lapkričio 14 d. „parduos“ Putiną Amerikai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://www.technologijos.lt/... 2022-11-13 18:22:00, skaitė 568, komentavo 19

Skelbiama tragiška nelaimė Kremliui: Xi Jinpingas lapkričio 14 d. „parduos“ Putiną Amerikai

Xi Jinpingas lapkričio 14 d. „parduos“ Putiną Amerikai – Ukraina vienu žingsniu arčiau pergalės.

2-1-1.jpg


 

Oficialiai patvirtintas būsimas Kinijos ir JAV lyderių Xi Jinpingo ir Joe Bideno susitikimas G20 viršūnių susitikime Balyje. Tai labai bloga žinia Kremliui.

Kas vyksta, savo „Facebook“ tinklaraštyje paaiškino buvęs Rusijos vicepremjeras Alfredas Kochas, dabar gyvenantis Vokietijoje.

Šalys kurį laiką nepatvirtino Bideno ir Jinpingo susitikimo, dėl ko džiaugėsi Kremliaus propaganda. Jie tikėjosi, kad Kinijos Liaudies Respublikos lyderis atsisakys derėtis, tai reikš Rusijos palaikymą, tačiau džiaugsmas buvo trumpalaikis.

Susitikimas vyks lapkričio 14 d. ir Kochas įsitikinęs, kad viena pagrindinių pokalbio temų bus Rusijos pradėtas karas prieš Ukrainą.

„Manau, kad draugas Xi puikiai supranta, kad šiose derybose nebus įmanoma išvengti karo Ukrainoje temos, ir jis žino, ko iš jo tikisi amerikiečiai. Ir kadangi jis eina į šį susitikimą, vadinasi, jis turi ką pasakyti ir ką iškeisti į Putino pralaimėjimą“, – sakė buvęs Rusijos pareigūnas.

 

 

Jo žodžiais tariant, jei Pekinas nebūtų sutikęs „parduoti“ Putino, šis susitikimas nebūtų įvykęs. Atsisakymas būtų perduotas Vašingtonui kitu lygiu.

Ukrainai tai labai teigiamas signalas. Ji yra vienu žingsniu arčiau pergalės prieš agresorių.

Atkreipkite dėmesį, kad, anot žurnalisto Jakovinos, Kinija ir apskritai kolektyviniai Rytai Putinui iškėlė ultimatumą. Tikriausiai jie reikalauja nutraukti karą, nes tai kenkia jų ekonomikos ir režimų stabilumui apskritai.