Landsberg zentrum

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-11-17 17:55:00, skaitė 297, komentavo 1

Landsberg  zentrum

Dar ne Tautos Tėvas, bet jau arti to."Sigantarų namai" dar ne "Landsberg zentrum", bet irgi jau arti to. Jam "Laisvės siekis kaip "žaidimas-įvykis"", o mums, įtikėjusiems į Laisvę, ne KGB deleguotiems, aukojusiems savo lėšas, kad Sąjūdžio leidinėlius platinti, važinėjusiems po Lietuvą su "Ekologiniais žygiais", už rankų apglėbusiems Baltijos jūra, stovėjusiems "Laisvės kelyje", Laisvė siekis nebuvo žaidimas. Tai buvo dvasinis polėkis, už kurį žmonės aukojo gyvybes. Ar tiems, KGB deleguotiems, tai suprasti? Ar gali kirmėlė suprasti paukštį?

Manau, kad nuo namo Didžiojoje gatvėje dings senas užrašas, o vietoj jo rasis, pavyzdžiui, "Tautos Tėvo namai". Kodėl ir ne? Jei AT pirmininką atbuliniu būdu buvo galima pakrikštyti "Valstybės vadovu", kodėl nebūtų galima perkrikštyti mano? O juk natūralu, kad "Valstybės vadovui" būtų skirtas namas, o ant jo aukso raidėmis užrašas: "Landsberg zentrum".

Labai prasminga, nes kas gi ta nutautinta, deindustializuota, praskolinta kolonija be šio Didžiavyrio? Juk iki jo čia nieko nebuvo! Viskas čia jo, vardan jo, vardan jo vaikų ir anūkų!

Manau, kad "Landsberg zentrum" - ne fantazija. Mūsų valstybė daug kuo yra dabartinės Rusijos kopija. Bent jau uolumu persekiojant kitaminčius Lietuva ir Rusija - siamo dvyniai. 

Netekę amo stebime, kaip persekiojama ištikima Lietuvos duktė Astra Astrauskaitė vien todėl, kad myli Tėvynę, jos kalbą, didvyrius, papročius, kad netarnauja raguotajam, kaip dabartinė valdžia. Todėl ir "Labdsberg zentrum", kurio embrioną šiandien pamačiau Didžiojoje gatvėje organiskai susišauktų su globalistiniu "Jelcin centru" Rusijoje.

S.Michejevas štai ką rašo apie "Jelcin centrą":

Vakarai norėjo iš Rusijos sukurti anti-Rusiją, iš Kinijos - anti-Kiniją, iš Indijos - anti-Indiją, ir visa kita. Vakarai norėtų visą pasaulį paversti masinės kultūros košę, kurioje jie nustatytų visas šias tendencijas. Gyvuosius paversti negyvais, valdomais, be sielos, be istorijos, be šaknų, be nieko.

Pavyzdžiui, Jekaterinburgo mieste turime "nuostabų" Jelcino centrą. Šiame centre visa ekspozicija grindžiama tuo, kad visa Rusijos istorija buvo klaidinga, ne tik Sovietų Sąjungos, bet ir visa istorija, kol Borisas Jelcinas gimė, kažkur išlindo. Štai tada ir prasidėjo laimė. Iš tikrųjų tai ir yra "Anti-Rusija".