Ugnius Kiguolis: Kaip atrodys sekantis lockdownas 2024?

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-12-08 21:45:00, skaitė 261, komentavo 1

Ugnius Kiguolis: Kaip atrodys sekantis lockdownas 2024?

Jis vadinsis Gelbėk planetą nuo klimato kaitos. Žmonės miestuose bus zonuojami, daugybe kamerų bus sekamas judėjimas, judėjimui uždėtos kvotos, maždaug išvažiuoti iš namų galėsi ne daugiau 2-3 kart per savaitę. Į kai kurias zonas nepateksite.

Visa tai bus pateikiama, kaip gyvenimo ir mirties klausimas, nes gi planetą gelbėti reikia, kitaip mirsime visi. Nepaklusnūs bus baudžiami, informacinėje erdvėje vyraus ta tiesa, kuri reikia, kad vyrautų.

Iš kur kiguolis traukia tokias vangos pranašystes? toks pilotinis projektas jau yra ruošiamas taikyti "oxford county". Kiekvienas išlaikęs matematikos egzaminą informaciją gali rasti jau dabar. Kolkas dar neslepia ir neneigia.

Lockdownas gali tęstis kol išgelbėsime planetą. O tai reiškia, kad neribotą laiką, nes kiekvienas, kuris dar šiek tiek turį košės galvoje supras, kad taip planeta neišsigelbės.

Ir ką galime padaryti? Panašu, kad nieko. Vis tiek gi išsirinksite tuos pačius, tie kiti pagrasinus, kad ES neduos pinigų kaip Vengrijai, suglaudę ausis vykdys tą patį planą. Dar galima visa tai žinant pasiruošti savo verslus ir gyvenus taip, kad tai turėtų kuo menkesnę įtaką, nei jei dėl to reikėtų palikti šalį.