Apie išprievartavimus ir bandymus išprievartauti Kelne

Autorius: Remigijus Sinkevičius Šaltinis: http://www.sarmatas.lt/01/apie... 2016-01-07 23:24:40, skaitė 2833, komentavo 0

Apie išprievartavimus ir bandymus  išprievartauti Kelne

Vokietija. Informacija iš Kelno. Pranešta, jog vietinėje policijoje jau priimta virš 70, gal 80, o gal ir visi 100 pareiškimų iš vokiečių moterų, dėl jų užpuolimo pačiame miesto centre naujametinių švenčių metu. Kalba eina apie išprievartavimą ar mėginimą išprievartauti. Kalba eina apie „tūkstančio žmonių emigrantų (galimai arabų ir afrikiečių) gaują“.

Išprievartavimą, suprantama, teks įrodyti, tačiau ši slegianti informacija jau slenka per Vokietijos platybes ir Vokietija šiomis dienomis nenumaldomai krypsta „į dešinę“. Tikėtina, jog Vokietijos valstybė visą tai stengsis pakreipti taip, lyg nieko tokio ypatingo neįvyko, kad vokiečių moterys per daug nervingai sureagavo į svetimšalius, bet gandai jau plinta po Vokietiją, apaugdami nuogirdomis, papildomais faktais – nesvarbu realiais ar išgalvotais. Ir tikrai norisi sušukti: „ponai, praloštas reikalas!!!“

Emigrantai nesiintegruos. Jie įžūlūs, reiklūs ir jie jau panoro vokiečių moterų. O, jeigu mes šioje vietoje klystame, tai jau neturi jokios reikšmės. Gandai jau plinta ir išprievartavimo šmėkla jau keliauja po Europą.

Jei vokiečių vyrai panorės apginti savo moteris, tai jie turės atsikratyti nuoširdumo ir „svetingumo“. Turės tapti mačo, prisiminti savo agresyvius senelius – vermachto kareivius, – čia tik tarp kitko… Kitaip migrantai ant jų ims joti ir gyvens su jų žmonomis.

Mano tvirtu asmeniniu įsitikinimu, – tautos turi gyventi ten kur gimė, savo kultūrinėje, visuomeninėje ir religinėje terpėje, kaip tai ilgą laiką ir buvo. Kur juos Dievas apgyvendino, ten ir turi gyventi, nespurdėti.

O atvykusieji į Europą gyventi kartu su vokiečiais ir vokietėmis, jau dabar matosi,- ketina germanus išguiti ir priversti juos paklusti.

P.S. Paskutiniais duomenimis jau pateikti 106 pareiškimai, iš jų du dėl išžaginimo. Paskaičiuokime. 1000 imigrantų, grupelėmis po 10-15 žmonių užsipuola ant vienos moters. Kiekvienai grupelei tenka apie 10 išpuolių. Klausimas: ką tuo metu veikė Kelno policija? Per patį naujametinį vakarą nebuvo užfiksuotas nei vienas įvykis. Visa tai iškilo į viešumą tik sausio 5 dieną, praėjus keturioms dienoms po įvykių. Aš sakyčiau, tas buvo daroma su policijos žinia. Tai mano asmeninė nuomonė. Džinas jau išleistas iš butelio… Dabar prastuomenė klyks visose pakampėse, kad jie už žmonių sekimą ir pilną gyventojų kontrolę.. Fašizmui Europoje vėl atveriamos durys ir jis vėl ima įgauti pagreitį. O dar sakoma, kad konspirologija ne mokslas…

---
LDiena.lt: norintiems suprasti, koks procesas yra paleidžiamas Vokietijoje, primygtinai rekomenduoju perskaityti "Ilgalaikė biblinio projekto vadeivų strategija kaip įveikti koraninį islamą" ir "Migracijos krizė Europoje – „Bolivaras dviejų nepaneš“?