Sausio 13-oji. Pareiga papasakoti

Autorius: Audronė Andromeda Šaltinis: https://www.facebook.com/marci... 2016-01-13 10:10:51, skaitė 4110, komentavo 1

Sausio 13-oji. Pareiga papasakoti

Gerbiamieji tėveliai ir seneliai, šiandien Jūs turite privalomą pareigą, savo vaikams ir anūkams patys paaiškinti ir išaiškinti, kas iš tiesų vyko sausio 13-ą dieną, prieš 25-erius metus.

Koks tai buvo politinis žaidimas, ir kas iš to laimėjo, kodėl tiek lietuvių dalyvavo tame farse, ir kodėl dabar kaltė krenta iki gyvenimo pabaigos ant visų tų, kurie tarsi apduję klykė 'Lietuva bus laisva', iš tiesų tiesiog padėjo klanui paimti valdžią valstybėje ir pralobti saujelei, skurdinant ir engiant visą tautą, išginant milijoną lietuvių iš Lietuvos.

Paaiškinti taip pat privalote, kodėl mokyklose ir darželiuose, bei aplamai valstybinė pozicija, ypač su šitomis žydromis kvietkomis yra būtent tokia iškreipta ir melaginga.

Atminkite, kad jūsų vaikai ir anūkai yra tik jūsų kūnas ir kraujas, ir tik Jūs privalote jiems viską tinkamai aiškinti, tik šeima privalo tinkamai ugdyti savo atžąlas, tik šeima yra tas skydas, kuris saugo visą gyvenimą, o mokytojai yra tie, kurie gauna algas už tai, ką privalo nuveikti ir kokias programas privalo įdiegti mūsų vaikams.

Vaikai yra imlūs ir protingi, kas yra nacionalistinė sistema vyraujanti šiuo metu valstybėje, jie suvokia pakankamai nesunkiai, nebijokite.

Tai jūsų visų prigimtinė pareiga - apsaugoti laiku savo vaikus ir anūkūs nuo melo ir sisteminio viruso.