Šeimų Sąjūdžio lyderiai demaskuoja Lietuvos naikintojus

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-01-06 19:15:00, skaitė 305, komentavo 1

Šeimų Sąjūdžio lyderiai demaskuoja Lietuvos naikintojus

Šiai dienai man didžiausią pasitikėjimą kelia Šeimų Sąjūdžio lyderiai Algimantas Rusteika ir Arturas Orlauskas. 

- O kaip Valstiečiai? - girdžiu klausimą. Kai tik pamatau greta Ramūno Karbauskio didįjį vakcinuotoją Aurelijų Verygą, prisimenu jo bukaprotišką veiklą ministro poste (jo laimei, dabartinis ministras - absoliutus durnius) mano pasitikėjimas šia politine jėga ir pasibaigia. O ko vertas Karbauskio "riešutavimas" su S.Skverneliu? Net nežinojo, kad šis prichvatizuoja "Lietuvos energiją"? Man tai juokinga. Dabar ponas Karbauskis giriasi, kad finansuoja ukrainiečių teatrą. Aš gi noriu jam priminti pažadą Lietuvos vaikams dovanoti tautinius kostiumus!

Arturo Orlausko humoro laida iš "Kiemo pusės" - labai talentiga ir aktuali, o Lietuvos įvykiai šioje laidoje pateikiami geriau negu aplinkinės "purvasklaidos", dirbančios tam, kad naikinti Lietuvos valstybę.

Imponuoja Algimanto Rusteikos publicistika.

Žemiau aš pateikiu Šeimų Sąjūdžio lyderių naujausias mintis.  

AVvXsEgH5OW3SdgBzzSa_YjIWOlwj3WEtFLyXLN12_3YHlE8FKdbA1TEZS1293wr71XYWWZZtc3niuD09J8tQLuSrIMNYuFa3F06pUDAhocRkxnwitX8K3nIN43TwUBgR01MYVCgfVJZ4i5bwsAIZtwLBbqpUDJquu3s8a2jF5gmctzG6-cKsZjP2LV487pO

1. Gerus ir pelningus valstybės verslus parduoti už litą ar eurą, primokant visokiomis lengvatomis ir paskatinimais. Blogiausiu atveju - už kainą, kurią atėjęs randi privatizuoto objekto seifuose ir banko sąskaitose, už tokį vargą atleidžiant nuo kokių nors mokesčių.

2. Prie progos ar be jokios progos kalbėti ir kalbėti apie "investicinę aplinką", tvarumą ir įtrauktį bei kitas abrakadabras, o vis naujais draudimais, mokesčiais, "tvarkomis", ribojimais ir reglamentavimais daryti viską, kad tik dideli svetimieji lengviau ateitų į pusdykiai dalinamus ir grupės draugų nususintus objektus.

3. Kelis savo stambius verslus, kurie įtartinai savarankiški, nepakankamai ištikimi ir todėl ne savi, dusinti po spectarnybų kaldryte, kad visi bijotų, o kiti stumbrai lai ganosi kaip nori, nepamiršdami susimokėti kam reikia kiek reikia.

4.Vidutiniokus ir mažuosius išnaikinti plynais kirtimais, o neišvengiamai atželiančias jų liekanas paskelbti šešėliu, kad apie laisvę sapnuotų naktimis išsijungę telefonus ir nutirptų, išvydę uniformuotą figūrą.

5. Privatūs samdiniai ir valstybiniai kumečiai iš baimės prarasti duoną ir paskolines pastoges tik paburbės, todėl nebylų jų nepasitenkinimą tikslinga propaganda reikia paversti neapykanta visam verslui iš principo, dieną naktį lojant apie smagiai į visas puses taškomo biudžeto trūkumus ir steigiant vis naujas skundimo telefonų linijas.

6. Pensininkams, likusiems nepabėgusiems optimistams, išprotėjusiems profesionaliems patriotams ir kitokiems bomžams mokėti įvairiai vadinamas ubagų išmokas, priemokas, vaiko pinigus ir kitus trupinius nuo viešpačių stalo, kad nekeltų revoliucijų ir nemirtų badu, kol išmirs natūraliai.

7. Nuolat kalbėti ir daryti kuo įvairesnes, kuo painesnes ir nieko neišsprendžiančias reformas, kurios kitoniškai perdalintų po keliolika eurų, parodytų valdžios dorumą, verslo godumą ir sukeltų tautos dėkingumo priepuolius.

8. Dėl žmonių nevilties, visų tėvyninių durnybių ir savo pridarytų tautinių apsidirbimų kaltinti okupaciją, buvusią valdžią, rusus ir tuos, kurie nekaltina okupacijos, buvusios valdžios ir rusų.

9. Kiekvienas valstybinio pyrago dalybas užmaskuoti skandalų dūmais, naujų mokesčių įvedimo šantažais, panaudojant landsbergių radiją ir televiziją LRT, nuomonių formuotojus, laidų vedėjus ir kitas smulkias pumprickaites.

10. Karas Ukrainoje - valdžios ilgai lauktas šansas, po propagandos debesimis suteikusi galimybę baigti pasidalinti viską iki galo ir visuomenę paversti piktų zombių banda, nematančia kaip ją kerpa ir veda į skerdyklą ir besidžiaugiančia politinių grupuočių diktatūra, gerove ir bendruoju gėriu.

Į darbą, plikbajoriai, vyrs į vyrą, paimkim eurą, skundų knygą, lyrą! Suglauskim gretas, sutelkim sąskaitas užsienio bankuose! Visi šalies patriotai, vienykitės!

https://www.facebook.com/algimantas.rusteika

AVvXsEjJGzOLhXCvs_T9E3KbJeJ4CJhKwbp97DKPODJlSENY6uxce84NcsJlNEbTz9MDzdB2wER_42n3VK2rF58pcqR0KHxmyFuTpuMH6T4aAqUM3JfJsn0pSfhn31WWh63-NRgUzh_8ElKNYwsUzJaccC94f2asL5SE-6Z8FhraBQdqFdHLWhHFuqzO0dSF=w294-h294

Puikus pastarasis A.Orlausko pasisakymas per Komentaras TV.

https://youtu.be/JhpHLDxyUlo

https://www.youtube.com/watch?v=s3J-TEYvH4w