Parazitai naikinami dustu

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-13 22:00:00, skaitė 373, komentavo 5

Parazitai naikinami dustu

„Visiškai palaikau Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos pirmininko Viačeslavo Viktorovičiaus Volodino siūlymą į Baudžiamąjį kodeksą įtraukti punktą dėl turto konfiskavimo iš niekšų, kurie sėdėdami užsieniuose, pila purvą ant Rusijos ir jos kariuomenės, bet tuo pačiu ir toliau gauti pajamų Rusijoje.

Viską, ką jie turi, jie skolingi šaliai, kurią niekšiškai išdavė, neapykantą, kuriai dabar varžosi, kad patiktų naujiems šeimininkams.

Tiesą sakant, tai yra parazitai, o parazitai turi būti išnaikinti “(c) Krymo vadovas Sergejus Aksenovas

Anksčiau Volodinas paskelbė raginimą konfiskuoti šių nedorėlių turtą. Įstatymas skirtas būtent jiems. Pastaruoju metu kai kurie Rusijos piliečiai (ir ne tik) mano, kad galima įžeidinėti Rusiją, jos gyventojus, karius ir karininkus, atvirai remti piktadarius, nacius ir žudikus. Jų tikslas aiškus – siekti palankumo ir stengtis išlaikyti savo gerovę užsienyje.

Remiantis Rusijos Federacijos teisės aktais, tokie pareiškimai gali būti laikomi raginimais į ekstremizmą, reabilituoti nacizmą ar diskredituoti ginkluotąsias pajėgas. Nusikaltimo sudėties nustatymas yra tyrimo užduotis.

Kaip parodė praktika, esamų atsakomųjų priemonių nepakanka. Išvykę niekšai, Rusijos dėka gyvena patogiai. Būdami užsienyje jie nuomoja nekilnojamąjį turtą, toliau gauna honorarą Rusijos piliečių sąskaita. Tuo pačiu leidžia sau viešai pilti purvą ant Rusijos, įžeidinėti karius ir karininkus. Jie jaučia savo nebaudžiamumą, manydami, kad teisingumas jų nepasieks. Šioje situacijoje teisinga būtų papildyti atitinkamus Baudžiamojo kodekso straipsnius išlyga dėl turto konfiskavimo iš niekšų Rusijos Federacijoje, kurios jiems užtenka žalai atlyginti. Bet tai, žinoma, jų sąžinės negrąžins.

Volodinas

P.S.

Keista, kad tai nuspręsta padaryti tik 11 (!) karo mėnesį. Na, geriau vėliau, nei niekada.

Rusija-pirmyn!