Šiek tiek apie malūnsparnio katastrofą Brovaruose

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-19 21:58:00, skaitė 361, komentavo 4

Šiek tiek apie malūnsparnio katastrofą Brovaruose

Ir vėl grįšiu prie saloreicho malūnsparniu katastrofą Brovaruose. Malūnsparniu skrido saloreicho vidaus reikalų ministerijos grietinėlė.

Atsižvelgiant į tragedijos statusą ir jai skiriamą dėmesį, aukos paslaptingai pradeda nykti. Jei praėjusį sekmadienį rusiškai raketai „pataikius“ į namą Dniepre, lavonų skaičius augo ir kas valandą jų buvo mėtoma vis daugiau, tai šiuo atveju mažėjantis aukų skaičius neatrodo taip keistai. Ypač vaikai. Jie tikriausiai atgyja ir pabėga.

Taigi, šią dieną, 12.30 val. žuvo 16 žmonių, iš jų 3 vaikai. Sužeista 30 žmonių (iš jų 12 vaikų).

14 val. nustatyta 17 žuvusiųjų, iš jų 4 vaikai – Valstybinė pagalbos tarnyba.

14:30 - žuvo 15 žmonių, tarp jų ir sraigtasparnio įgula: 6 Vidaus reikalų ministerijos operatyvinės grupės žmonės, vadovybė, taip pat 3 Valstybinės pagalbos tarnybos įgulos nariai.

15.45 val. paieškos ir gelbėjimo darbai baigti. Iš viso žuvo 14 žmonių, iš jų 1 vaikas, sužeisti 25 žmonės, iš jų 11 vaikų.

P.S.

Atspėkite, koks tai malūnsparnis buvo? Ogi Eurocopter EC225 Super Puma, prancūzų gamybos. Jis jau anksčiau buvo pasižymėjęs, kaip avaringas ir nepatikimas. Tačiau, bet koks šlamštas yra tinkamas žmonijos procivilizacijos palikuonism, išdidiems šumerams. Svarbiausia, kad skraido…

P.P.S.

Jei neklystu, tokius orlaivius yra įsigijusi ir litukrija. Nors galiu ir klysti. Jei tai tiesa, išvadas darykite patys.