Kodėl teiginys “savi šaudė į savus” nėra neteisingas?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-20 04:11:00, skaitė 518, komentavo 11

Kodėl teiginys “savi šaudė į savus” nėra neteisingas?

Tereikia kaip Antanui-Celofanui Valinsko “ypatingai taikingoje” frazėje pakeisti vieną žodį - “savi” į “žali” ar “žalieji”. Ir tada net visiškam teisės minedui ar šiaip eiliniai bukalaurui-armonautui iškart viskas tampa aišku ir suprantama be jokio aiškinimo.

Na o tiems kas nesuprato ar neįsikirto iškart, skirtas paaiškinimas žemiau. 

Teiginys yra teisingas todėl, kad praėjus lygiai 32 metams po įvykių prie Vilniaus TV bokšto, šitas teiginys buvo visiškai įrodytas, ir stebint visam pasauliui, ir ne kažkur kitur, o pačioje visokiausios rūšies “vertybių” pritvinkusioje Europoje, Vokietijos kaime Liutcerate.

“Žalioji” Vokietijos valdžia prieš tokius pat savo “žaliuosius” sėbrus iš kokių yra ir pati, matyt, kilusi, pasiuntė policiją - su technika ir šunimis, kad juos, šitą “žaliąjį” internacionalą, suplaukusį iš visos Europos, paprotestuoti prieš anglies šachtų atidaryma, dubasintu bananais, dusintu dujomis, kištu į varanokus ir kameras. Ta pati “žalioji valdžia”, kuri kol dar nebuvo valdžia, lygiai taip pat aktyviai kovojo su tokiomis pat “purvinomis” anglies kasyklomis, naftos platformomis ir “neekologiškomis” AES, ėmėsi represijų prieš lygiai tokius pačius įdėjinius savo kovos brolius. 

Nusispjauta buvo net į tai, kad šioje žalioje tusovkėje dalyvavo net pati "žaliojo maro" šventoji ikona deivė-dyva angliavandeniliams-neutralioji Greta Tunberg. Policajai voliojo ją purve vienodai su visais kitais, nors ir patys pasivoliodami neblogai visus pajuokino.

 

Ir kas dabar galėtų paneigti, kad toje “žalioje” Vokietijos valdžioje nėra tų pačių “žaliųjų žmogeliukų” kovojusių už tų pačių anglies šachtų uždarymą, kurias dabar tie patys “žalieji žmogeliukai” ruošiasi toliau eksploatuoti?

Kad šitas teiginys yra teisingas, galima sakyti aksioma, netiesiogiai patvirtina ir kita, jau kiek seniau išsakyta mintis - „Revoliucija kaip Saturnas ryja savo vaikus“. 

P.S. Kai kam gali kilti klausimas: - O prie ko čia nuotrauka su Arestovičiumi ir Dniepropetrovske sugriautu namu?

Atsakymas:  - O prie to, kad Arestovičius iš esmės pasakė tą pačią sakralinę frazę - “savi šaudė į savus” (kurios kaip velnias kryžiaus bijo Vilniaus šaika-chunta) tik kiek kitais žodžiais. O kadangi tiek Lit-ukrijos, tiek Okrainos šaikos-chuntos yra iškildintos iš vieno ir tos pačio demokratijos irštvos raugo, bus įdomu stebėti ar tolimesni Kijevo chuntos veiksmai prieš Arestovičių bus vykdomi pagal “paleckinį scenarijų” ar kažkaip kitaip.