Stiprios sielos puolamos nuo vaikystės

Autorius: Tatjana Vesta Šaltinis: https://minfo.lt/gyvenimas/str... 2023-01-24 22:19:00, skaitė 452, komentavo 11

Stiprios sielos puolamos nuo vaikystės

Mūsų Žemė daugelį šimtmečių buvo taip vadinamojoje „Svarogo naktyje“, tai yra, tamsos galioje ir žemo dažnio zonoje. Aukštos vibracijos Sieloms čia buvo sunku net prasiskverbti, todėl kad tai kaip pripilti aliejaus į vandenį ir pabandyti juos sujungti, vanduo vis tiek išspaudžia aliejų.

Šiuo atžvilgiu, net jei buvo sudarytos visos aukšto dažnio pastojimo sąlygos ir atėjo aukšto laipsnio Siela, matrica iškart į tai sureaguodavo, perduodama signalą „dėmesio visiems“. Ir tuoj pat, kad ir dar mažylį vaiką užgriūdavo galingos priešingos jėgos, kurių užduotis buvo pagal galimybes neleisti naujagimiui gimti, surengti ankstyvą mirtį arba, jei jėgų neužteko, kiek galima užgesinti ir pavogti potencialą, išmušant žemę iš po kojų.

Išoriškai tai galėjo pasireikšti problemomis net nėštumo metu, gimdant, vaikystėje, dažnai žmogus su sugebėjimais ir didesniu jautrumu pakliūdavo į pačią grubiausią aplinką, kuri turėjo kiek įmanoma sumažinti jo vibracijas.

Sistema ištyrė ir be klaidų suskaičiavo pažeidžiamiausias vietas ir skausmingus taškus, per kuriuos negailestingai ir nuolat smogė. Užduotis – atimti iš tokio Žmogaus pasitikėjimą savimi, palaužti, sunaikinti vidinę šerdį, dėl to jis gali patirti fizinį smurtą ir psichologinį spaudimą nepaliaujamą kritiką ir negatyvą.

Svarbiausia – kad atsisakytų mylėti save, atsiskirtų nuo savo Sielos ir patikėtų kitais, svetimais, kad jis yra niekas ir niekas nuo jo nepriklauso, kad turi gyventi kaip visi ir plaukti pasroviui, daryti tai, ką sako, užgesinti ir nustoti tikėti savimi, savo sugebėjimais, pamesti t. y. atiduoti kažkam savo galią.

Tačiau galingos Sielos ne veltui pasirenka šį žiaurų kryžių. Kaip ir kompiuteriniuose žaidimuose, daugiau premijų galima gauti sunkesniuose lygiuose. O prieš gimimą jiems parodoma, kas jų laukia, ir Sielos sutinka, ketindamos visa tai atlaikyti. 

Nusileidę į šias žemiausias vibracijas, gimę, jie akimirksniu supranta, kad tai nėra taip paprasta, kaip atrodė ten, iš aukščio. Tačiau trauktis nėra kur ir ne visi praeina šį išbandymą. 

O užduotis yra tame, kad ne pasiduoti, nepradėti skambėti šiuo žemu dažniu, o pačiam pakilti aukštyn, įeiti į Džiaugsmo laimės būseną ir tada paskleisti šias bangas kuo plačiau aplink save.

Šitas kelias simbolizuoja daugelio mokymų pamėgtą lotoso žiedą, kuris simboliškai užgimsta ten, kur purvas ir dumblas, tamsoje driekiasi į viršų, įveikdamas visas kliūtis, jį kandžioja žuvys ir kiti vandens gyventojai, bet jis kyla aukštyn ir tiki, kad daro tai nebe reikalo. Galiausiai, pasiekęs paviršių ir persikėlęs į kitą aplinką, pražysta gražiausiu žiedu, jo stiebas ir šaknys tampa galingi ir tvirti.
Taip ir Žmogus, eidamas dvasiniu keliu, būtinai išgyvena negatyvo patirtį, o tai būtina norint būti stabiliam aukštuose dimensijose. Pavyzdžiui, kuo aukštesnis ir galingesnis medis, tuo gilesnės ir šakotesnės jo šaknys. Tai būdas neišprotėti nuo didelių vibracijų ir gerai įsižeminti, o būtent ši negatyvumo patirtis leidžia kokybiškai atsitraukti ir išaugti aukštyn, be psichikos praradimų ir visų sistemų, ir lengvai pereiti ugnį, vandenį ir varinius vamzdžius.

Ir todėl blogis gali pasirodyti gėris, ir neturintis panašios patirties, gali būti lengvai nuskintas ir išsklaidytas pavėjui, kaip pienės pūkas, ką galima dažnai pastebėti kad žmones išėję į dvasingumą ar „išrinktuosius“ greitai išeina iš proto medicinine prasme.

Todėl, jei kartais jauti, kad esi pavargęs, pagalvok apie tai, kad gal dar šiek tiek ir Tavo lotoso žiedas pasieks vandens paviršių ir tai tik tamsiausią valandą prieš aušrą.

Nepasiduok nepažįstamų žmonių neigiamai nuomonei apie Tave, atmink, kad nuvertinimas - yra pagrindinis būdas atimti iš Tavęs Jėgas. Susiimk, duok vidinį įsakymą - ketinimą grąžinti viską, kas Tavo, Potencialą ir tai, su kuo Tu čia atėjai, ir prisimink savo misiją.

Niekas nevyksta be reikalo ir atsitiktinai, netgi tai, kad Tu dabar skaitai visą tai...

Prisimink, kas Esi iš tikrųjų, ir įgyvendink visą tai, dėl ko Atėjai.