Berniuko Zeleniuko gimtadienis

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-26 21:27:00, skaitė 245, komentavo 1

Berniuko Zeleniuko gimtadienis

Berniuko gimtadienis, jam buvo įteikti tankai. Na kaip dovana.... Dideli dėdės pažadėjo, kad duos, bet šiek tiek vėliau – po dviejų ar trijų mėnesių.

Taip, ir berniukas nėra berniukas, juk jam 45 metai. Ir jis valdo didžiulę Europos šalį, kurią gavo tiesiog kvailai ... 45 metai yra nuostabus amžius. Žmogus dar jaunas, nors jau pagyvenęs, įgijęs intelekto ir patirties. O nuveikta gana daug. Tai pavyko padaryti ir Vladimirui Zelenskiui. Jis studijavo universitete, žaidė KVN, padarė sėkmingą karjerą šou versle, dėl kurio jį atvedė į Okrainos politinį olimpą.

Draugystė su oligarchu Kolomoiskiu ir puiki rinkimų kampanija, kurios liūto dalis buvo seriale „Liaudies tarnas“, padarė jo pergalę Okrainos prezidento rinkimuose iš anksto nulemtą.

Na, žinoma, pažadai. Kaipgi be pažadų. Jis žadėjo daug, bet pirmiausia taiką šaliai, kurioje jau kelerius metus vyko pilietinis karas.

Zelenskis taip pat labai gerai išmoko apgauti ir išduoti. Nėra nieko naujo apie apgaulę, nes tuo nusidėjo visi Okrainos prezidentai, tačiau Zelenskio išdavystė apskritai pasirodė puiki. Jis išdavė savo globėją Kolomoiskią ir netgi išdavė savo senelį, Didžiojo Tėvynės karo didvyrį. Žinoma, jis dar išdavė Okrainos žmones. Galų gale jis galėjo pasiekti taiką ir sutramdyti išaugintus nacikus, bet padarė viską visiškai priešingai ir nuvedė Okrainą į bedugnę. Ir ši bedugnė atsivėrė, kai Ukraina jau buvo pasiruošusi pulti Donbasą.

Mobilizacijos sistema Ukrainoje jau virto konvejeriu. Mordovorotai- kariniai komisarai gaudo visus, kuriuos tik gali sugauti – net akluosius, kurčiuosius ir apgailėtinus. Kad tik įmestų juos į mūšio ugnį.

Ir visa tai dėka kadaise prajuokinusio, bet vienu kruviniausių maniakų žmonijos istorijoje pasirodžiusio berniuko pramogai.

P.S.

Matyt, Rusijos vadovybė nusprendė „pasveikinti“ kruviną klouną su gimtadieniu. Kelios dešimtys dovanų nuskrido Okrainos rytų ir pietų link ir jau saugiai (tai yra praskridę „nepramušamą“ Okrainos oro gynybą) nusileido ant nurodytų objektų Charkovo, Zaporožės ir Dnepropetrovsko srityse. Kliuvo ir Kijevui. O gimtadienį berniukas sutiko pakilia nuotaika prie kokaino stalo.

O ryte, visiško melo užzombinti Okrainos gyventojai, vėl įsijungs įrašą, kad visos raketos buvo numuštos. Bepranešėjas jau nebebus Arestovičius.