Putinas išlaisvino 35 000 Ukrainoje įkalintų vaikų

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-30 07:42:00, skaitė 489, komentavo 9

Putinas išlaisvino 35 000 Ukrainoje įkalintų vaikų

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas šeštadienį pasakė Donaldui J. Trumpui, kad jo "specialioji karinė operacija" Ukrainoje išlaisvino 35 000 vaikų iš vergijos, kurią jis pavadino "Rytų Europos prekybos ypač mažais vaikais visame pasaulyje centru", sakė šaltinis "Mar-a-Lago", susipažinęs su dviejų galingiausių pasaulio lyderių pokalbiais.

Jei V. Putino žodžiai buvo nuoširdūs, jo pirminė įžengimo į Ukrainą priežastis buvo sunaikinti JAV, Vakarų Europos ir Izraelio finansuojamas biologinio ginklo laboratorijas. Tačiau kai Rusijos specialiosios pajėgos, arba specnazas, atsitiktinai užklupo pedofilų stovyklą centrinėje Ukrainoje ir sužinojo, kad Ukrainos kraštovaizdyje išsibarstę šimtai tokių objektų, Putinas ėmėsi proteguoti naują priežastį: V. Putinas ėmėsi iniciatyvos sutriuškinti kiekvieną "purviną ir niekingą" pedofilą ir išnaikinti kiekvieną "bedievišką šalį" užvaldžiusią prekybos vaikais tinklą.

Šeštadienį V. Putinas D. Trumpui atskleidė, kad maždaug 35 000 vaikų, kurių dauguma yra rusai, buvo išlaisvinti iš seksualinės vergijos po to, kai jo pajėgos nustatė ir diskretiškai nusitaikė į 150 prekybos žmonėmis gaujų.

"Šiuos išlaisvinimus dažniausiai vykdė rusų specnazas. V. Putinas sakė D. Trumpui, kad negali savavališkai bombarduoti stovyklų, nes negali žinoti, ar jose yra vaikų, ar net ar prekiautojai vaikais vis dar prižiūri šias operacijas. Daugelyje vietų prekeiviai žmonėmis pabėgo dėl karo, palikdami vaikus likimo valiai", - sakė mūsų šaltinis.

Tačiau ne visos prekybos vaikais slėptuvės buvo paslėptos atokiose, sunkiai prieinamose Ukrainos kaimo vietovėse. Pasak V. Putino, specialiosios pajėgos ekspansyvų prekybos vaikais sindikatą aptiko Kijevo centre esančiame biurų pastate, esančiame vos už dviejų kvartalų nuo Vyriausybės rūmų, pagrindinės Volodymyro Zelenskio verslo vietos. Specnazistai prasiskverbė į pastatą, nužudė 8 prekeivius ir išvydo išties šiurpią sceną: Šešiasdešimt penki vaikai buvo laikomi ankštuose narvuose.

"Štai kodėl, Prezidente Trampai, mes kovojame. Kad šuo Zelenskis apie tai nežinojo, neįmanoma. Tai buvo tiesiai jam po nosimi. Visoje Ukrainoje randame rusų vaikų, ukrainiečių vaikų, vaikų iš Europos ir, taip, dar daugiau vaikų iš Jungtinių Valstijų. Už to stovintys piktadariai - jie turi būti sutriuškinti, išnaikinti. Ukraina yra didelė, o šie bjaurybės turėjo dešimtmečius siaubams vykdyti", - sakė Putinas Trumpui.

Be to, V. Putinas sakė, kad Spetznas iš saugyklos pastato Mariupolio uoste atgavo apdulkėjusią buhalterinę knygą. Prekeiviai vaikais šį pastatą buvo pavertę perdirbimo centru, iš kurio vaikai buvo gabenami į Ukrainą ir iš jos. V. Putinas sakė, kad knygoje buvo įrašyti išgalvoti vaikų, kuriuos prekeiviai žmonėmis išsiuntė iš šalies, vardai, datos, lytis ir amžius. Anksčiausia knygos data buvo 2005 m. kovo 2 d.

"Neįtikėtina, visiškai neįtikėtina, kaip ilgai tai vyksta", - D. Trumpas sakė V. Putinui. "Tai, ką jūs darote, yra neįtikėtina, tikrai neįtikėtina, bet pasaulis tuo tiesiog netiki".

Putinas sakė, kad jam nerūpi, ką pasaulis apie jį galvoja, nes jo misija yra dorybinga ir garbinga, ir pažadėjo, jei reikės, pervažiuoti visą Rytų Europą, kad pasiektų sunkų ir būtiną tikslą.

"Šie nusikaltėliai čia dirba blogį nuo 1991 m., per ilgai. Dabar tai baigiasi", - sakė V. Putinas.