Atsibudo Navalno podpindosninkų šaika

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-31 21:42:00, skaitė 297, komentavo 5

Atsibudo Navalno podpindosninkų šaika

Navalno gauja (atstovaujama jos pirmininko Volkovo) ragina Kurilų salas atiduoti Japonijai, nes tai yra „nereikalingi žemės gabalai“. Taip sakant, jie nusprendė prisijungti prie japonų verkšlenimo dėl to, kad Rusija atsisakė su Japonija diskutuoti apie japonų žvejybos atnaujinimą prie Pietų Kurilų (ir daugybę kitų klausimų).

Ir tada „staiga“ į sceną iššoko blogi berniukai-navalniukai iš visų jėgų bandantys parodyti, kad šią „opoziciją“, šiuos podpindosninkus, šalyje reikia išvalyti iki nulio. Jie patys reguliariai pateikia tam argumentus. Prisimenu, kad Rusijos demokratai ir kitoks antitarybinis elementas mėgo juokauti apie 30-ųjų metų kaltinamuosius nuosprendžius, kai kaltinamieji savo parodymuose pripažino, kad ruošiasi dalį TSRS teritorijos atiduoti Vokietijai ar Japonijai (pavyzdžiui, prisiminkime Tuchačevskio bylos medžiagą).

Šiuolaikiniai kolaborantai dabar iš visų jėgų bando iliustruoti, kad tokia veikla, kuria siekiama suskaldyti šalį, yra gana įprasta. Kaip matome, nėra Stalino, o yra liaudies priešai. Jie nepriklauso nuo Stalino buvimo ar nebuvimo – jie tiesiog egzistuoja.