Apie «Motorolą»

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-03 21:53:00, skaitė 764, komentavo 25

Apie «Motorolą»

Kalbant apie Motorolą, daugelis jį apibūdina kaip praeities personažą, kaip vieną iš galimų Yermako ar net Stenkos Razino bendražygių. Bet mūsų laikais galima net pasinerti į popkultūros gelmes, tai nepakenks. Taigi manau, kad „Motorola“ yra „Terminatoriaus“ franšizės veikėjas, kur, kaip ir pasipriešinimo kareivis Kyle'as Reese'as, jis buvo išsiųstas laiku atgal, kad išgelbėtų mus, aplaidžius vaikus. Išties, po kurio laiko, kol visa Rusija nežino, ką daryti ir kieno pavyzdžiu sekti, šis vaikinas viską žinojo iš anksto. Ir ne tik kaip sėkmingai kovoti su kiborgais žudikais. (taip saloreicho propagandistai vadino savo kareivas).

Tik keli pavyzdžiai.

1. Nacionaliniu klausimu jis pasirodė protingesnis už daugelį dešiniųjų ideologų. Jo palydoje ir net asmeninėje sargyboje buvo vaikinų iš Kaukazo, o jis pats save vadino rusų nacionalistu ir net įrašinėjo vaizdo žinutes, kuriose teigė: „Kiekvienas, kuris laiko save rusų nacionalistu, turėtų kovoti Donbaso pusėje. “. Oi, kaip tada įsiutę tie, kurie garsiausiai šaukia „Šlovė Rusijai! Jie negalėjo jo priimti kaip savo ne tik dėl ne visai slaviškos priklausomybės. Tuo metu jų herojai buvo kažkas panašaus į Prosvirniną, nes jie buvo tokie pat blogi, tulžingi ir absoliučiai nepasirengę dideliems poelgiams prieš savo laiką. Dabar daug kas pasikeitė – visi vienoje valtyje, bet pranašu tapo barzdotas nacionalistas iš Komijos.

2. Arsenui nerūpėjo kalbos klausimas, jis nematė nieko blogo klausytis Okean Elzy ir blaškytis kelyje. Rusas negaiš laiko kovodamas su kalbotyra, verčiau ja praturtins. Atims iš priešo pagrindinį ideologinį pranašumą. Skirtingai nuo monarchizmo gerbėjų, Apačiovo kūryba jam būtų labai patikusi.

3. Prisiminkite, kaip iš pradžių brolis Danila Bogrovas buvo pašalintas iš vaizdo įrašo filmavimo? Taigi Arsenas numatė, kad žmonės, kurie iš jo tyčiojosi ir nebuvo laimingi, visa ši žiniasklaidos Maskvos partija, patys ateis į jo pasaulį kaip filmavimo grupė. Visi diskutavo apie Potupčik įrašus apie Arseną, bet, manau, jie patys nenutuokė, kad žmogus iš ateities žudo ne tik metalines būtybes, bet ir postmodernizmą socialistų viduje.

4. Jis mokėjo mylėti ir būti malonus, nepaisant veržlios savo prigimties. Pribaigti Okrainos ginkluotųjų pajėgų sužeistuosius, pažadinti jų kovotojus iš povandeninio granatsvaidžio, su Stechkino pagalba išbandyti humanitarinės pagalbos darbuotojo neperšaunamą liemenę - viskas iš tikrųjų yra jo darbas. Žmonės, turintys poziciją „tarp keiksmažodžių“, kaip tas pats Tolikas Šarijus, tada jautėsi pranašesni už šiuos jūsų herojus ir visais įmanomais būdais reklamavo šiuos kadrus. „Motorola“ situacijose su pavaldiniais buvo ir kietesnis, bet taip pat jis įsivaikino14-metį vaikiną, kurį į karą išsivežė jo paties senelis. Po paskutinio mylimojo mirties berniukas patyrė didelį stresą ir Arsenas nematė kitos išeities, kaip tik pakviesti jį tapti šeimos dalimi.

5. Tikriausiai taip yra dėl to, kad kariškiai su didelėmis žvaigždėmis jo, vakarykščio seržanto, niekada nelaikė sau lygiu. Buvo manoma, kad su pulkininko leitenanto laipsniu jam tiesiog pasisekė. O jis, skirtingai nei tas pats Givi, nesiginčijo ir nesipyko, žinojo, kad tuoj visiems taip „pasiseks“, ir kiekvienas savo pavyzdžiu pademonstruos, ko jis vertas. Tokių pavyzdžių sąrašas nebaigtas ir kiekvienais metais, manau, jis bus tik papildomas.

„Motorola“ daug žinojo apie mūsų ateitį, bet tylėjo, nes suprato, kad niekas juo nepatikės, bet dabar mes viską žinome.

Arsenai, ačiū, kad buvote tarp mūsų ir suteikėte mums galimybę išvengti visuotinės apokalipsės.

Ilsėkis ramybėje, Didvyri! Niekas neužmirštas, nieko nepamiršta.