Karalius ir kruvinas juokdarys

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-09 21:59:00, skaitė 402, komentavo 0

Karalius ir kruvinas juokdarys

Šiandien tikras karalius su dideliu pagyrimu priėmė tikrą juokdarį iš užsienio, ir tai yra pagrindinis įvykis pasaulyje. Didysis šou. Taigi britų monarchija paliudijo savo susidomėjimą karu Okrainoje ir pažadėjo pokylio tęsimą.

Šiandien išties didis britas Rogeris Watersas, dalyvaudamas JT Saugumo Tarybos posėdyje, pasmerkė šį karą, pavadinęs jį Vakarų išprovokuotu.

Šiuo atžvilgiu prisimenu seną istoriją, susijusią su kitu puikiu britu. 1969 m. Paprastas tekstas: „Jūsų Didenybe, aš grąžinu Britanijos imperijos ordiną, protestuodamas prieš britų įsikišimą į pilietinį Nigerijos ir Biafros karą, prieš Amerikos karą Vietname ir prieš singlo „Cold Turkey“ iškritimą iš topų. Su meile, Johnas Lennonas“.

Laikas bėga, niekas nesikeičia. Nepakeis ir tai, kad žmonija prisimins Lenoną ir Watersą per šimtmečius, kaip šiandien prisimena Mocartą ir Čaikovskį, o pagrindinius šiandienos pasirodymo veikėjus pamirš iš karto po jų išvykimo. Nors Zelenskis turi galimybę įeiti į istoriją kartu su demonų apsėstu fiureriu.