Pakvaišimas dėl Zika viruso: apgaulė ir maskuotė tęsiasi

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/pakvaisimas... 2016-02-12 19:43:53, skaitė 2202, komentavo 0

Pakvaišimas dėl Zika viruso: apgaulė ir maskuotė tęsiasi

Pagal Džnoną Rapoportą (Jon Rappoport)

Jeigu jūs norite kažką paslėpti šioje planetoje, tuomet susukit (melagingą) istoriją apie virusą – visiškai saugų, ir jokių problemų.

Zika virusas, šiuo metu kaltinamas dėl to, jog gimė kūdikiai su mažomis galvomis ir pakenktomis smegenimis, jau ilgą laiką cirkuliuoja – nuo vėlyvų 1940-ųjų iki ankstyvų 1950-ųjų. Ir staiga, be perspėjimo ar priežasties, geriausiu atveju, švelni liga, sukelia didžiulę žalą?

Tai yra vadinama detale. Detalė, apie kurią moksliniai melagiai meluoja. Juo labiau, daugumos moterų, kurios gimdo kūdikius su deformuotomis galvomis, testai parodo neigiamai, tai yra neranda Zika viruso jų organizmuose.

Taigi, kokia yra priežastis, jog kūdikiai gimsta su mažomis galvomis ir sužalotomis smegenimis? Kuomet atlikau tyrimą savo pirmajai knygai 1987-1988-aisiais, pavadinimu „AIDS INC“, padariau išvadą: nedaryk prielaidos, jog yra tik viena priežastis, galinti sukelti ligą. Tai gali būti labai klaidinga. Skirtingi veiksniai gali susidėti ir sukurti ligą, ir mirtį.

Kaip pavyzdžiui, „Zika“ fenomeno atveju:

Pirma: Brazilijoje naudojami pesticidai.

Brazilija, „Zika“ krizės centras, naudoja daugiausiai pesticidų, negu bet kuri kita šalis pasaulyje. Kai kurie iš šių pesticidų yra uždrausti 22-jose šalyse. O kalbant apie kūdikius, gimusius su mažomis galvomis, tai mokslinis žurnalas „Environmental Health Perspectives“ (liepos 1, 2011-ieji) paskelbė tyrimą:

„Kiekybiškai įvertintas Atrazino arba specifinio Atrazino Metabolito buvimas ar nebuvimas buvo susietas su vaisiaus augimo suvaržymu… ir mažos galvos apimtimi… Galvos apimtis buvo taip pat priešingai susijusi su herbicido Metochlor buvimu.“

Pesticidai „Atrazinas“ ir „Metolachlor“ abu yra naudojami Brazilijoje.

Antra: „Tdap“ (Stabligės, Difterijos ir Kokliušo) skiepas.

Įtariamas šio atvejo ryšys. „JAV National Library of Medicine“ publikuotame tyrime „Kokliušas kūdikiuose: rimta skiepų-apsaugoma liga“ skelbiama:

„…2014-ųjų pabaigoje, (Brazilijos) Sveikatos ministerija paskelbė apie „Tdap“ skiepo įvedimą visoms nėščioms moterims Brazilijoje.“

Akivaizdu, taikytina grupė yra nėščios moterys. Jos gimdo kūdikius su mažesnėmis galvomis ir smegenų sužalojimais, ir rekomendacija joms skiepytis buvo visiškai nesenai – 2014-ieji.

Barbara Loe Fisher, Nacionalinio Vakcinų Informavimo Centro (NVIC) pirmininkė (http://www.nvic.org), rašo:

„Vaistų kompanijos netikrino „Tdap“ ir gripo skiepų saugumo ir efektyvumo nėščioms moterims lig tol, kol vakcinos buvo leistos JAV. Ir nėra beveik jokių duomenų apie uždegimus ar kitas biologines reakcijas šioms vakcinoms, kurios galėtų paveikti nėštumą ir gimusių pasekmes.

Maisto ir vaistų valdyba (FDA – trumpinys iš angl. „Food and drug administration“) pateikia gripo ir „Tdap“ skiepus, kaip priklausančius Nėštumo Kategorijai B arba biologinei – C. Tai reiškia, kad nebuvo atlikti tinkami testavimai su žmonėmis, kurie patvirtintų jo saugumą nėščioms moterims. Ir nėra žinoma, ar skiepai gali sukelti žalą vaisiui, ar paveikti gebėjimą daugintis? Gripo ir „Tdap“ skiepų gamintojai teigia, jog žmogaus ir vaisingumo toksiškumo (nuodingumo) tyrimai yra nepakankami, ir įspėja, kad gripo ir „Tdap“ skiepai turėtų būti skiriami nėščiai moteriai tik tuomet, jeigu yra būtina.“

Trečia: genetiškai suprojektuoti uodai, kurie jau buvo paleisti Brazilijoje, kad„kovotų“ su Dengė karštlige – projektas vykdytas „Oxitec“ kompanijos, kurią subsidijomis finansavo iš Bilo Geitso fondo.

Miestelis Brazilijoje pranešė apie besitesiantį Dengė karštligės kilimą nuo tada, kai GE (genetiškai suprojektuoti) uodai buvo pristatyti kaip kova prieš ligą.

Mokslinė hipotezė: gudruolis GE vabzdys (patinas) apvaisins natūralias pateles, bet jokia sekanti karta nebus pratęsta toliau nei lervinė stadija. Kaip bebūtų, šis sumažėjęs dauginimosi rodiklis tarp uodų tėra vienintelis „įrodymas“, kad didžiulis eksperimentas yra saugus. Jokių ilgalaikių sveikatos tyrimų nebuvo atlikta – tai yra veidrodis to, kas nutinka, kai GMO (genetiškai modifikuoti) grūdai buvo pristatyti: nesiremiant jokiu mokslu, tiesiog mielos prielaidos.

Nereikia nei sakyti, be plačiai atliktų labaratorijos tyrimų, neįmanoma pasakyti, kokius toksinius (nuodingus) elementus, šie GE uodai iš tikrųjų puoselėja, nepaisant ką tyrėjai skelbia. Tai yra didžiulė Raudona Vėliava (didelio pavojaus perspėjimas).

Ar šie GE uodai buvo pristatyti, ar dar tik yra pristatomi, su žmonių populiacija nebuvo tariamasi dėl leidimo atlikti tokius eksperimentus jų gyvenamose vietovėse. Viskas buvo atlikta valdžios ir korporacijos įsaku. Tai yra eksperimentas su žmogumi didele apimtimi.

Ketvirta: Pesticidai, kuriami Brazilijoje.

Reuters, 2015 m. gegužės 19 d., „ Brazilijos prokurorai prašo 16 milijonų JAV dolerių iš pesticidų gamintojų“: „Brazilijos prokurorai pirmadienį teigė, kad jie reikalaus mažiausiai 16,6 milijonų JAV dolerių iš tarptautinių korporacijų, kurios gamina pesticidus, dėl tariamų saugumo reikalavimų pažeidimų surinkimo bazėse, dėl pesticidų konteinerių naudojimo neatitikimų… Tie gamintojai, pasak prokuroro, -ir Brazilijoje esantys BASF, DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMC ir Nortox skyriai. Kaltinimai prasidėjo, kuomet mokslininkai, reguliuotojai, visuomenės sveikatos pareigūnai ir vartotojai pradėjo vis labiau skųstis dėl Brazilijos, kaip žemės ūkio krašto, augimo, kas lėmė nesaugų ir padidintą pesticidų naudojimą. „Reuters“ pranešė balandžio mėnesį, jog mažiausiai keturi užsienio gamintojai parduoda Brazilijai pesticidus, kurių jie negali pardavinėti savo vietinėje rinkoje.“

Kaip patogu šioms gigantiškoms korporacijoms išvengti kaltės dėl siaubingų apsigimimų – kai iš niekur virusas yra spekuliuojamai apkaltinamas, kaip visa to pasekmė.

Penkta: rimtas ir būdingas netinkamas maitinimasis, pagrindinių sanitarinių sąlygų trūkumas ir slegiantis skurdas.

Tai yra pagrindiniai veiksniai visose ligose ir mirtyse. Aplinkose, kur tai yra paplitę (pavyzdžiui, didžioje Brazilijos dalyje). Imuninės sistemos slopinimas yra pasekmė, ir viskas, kas po to seka, mikrobai ar žmogui nuodingos medžiagos, tampa pražūtingos kūnui.

Šešta: purškikliai nuo uodų.

Portalas „The Guardian“ ( sausio 26, 2015-ieji) paskelbė straipsnį „ Brazilija baisiai pralošinėja kovą prieš Ziką virusą, teigia sveikatos ministras“ .

400 tūkstančių purškiklių yra išdalinami nėščiosioms moterims Brazilijoje. Savaime suprantama, purškikliai yra nuodingi. Koks dar gali būti geresnis būdas padidinti keletą kartų puolimą prieš motinas ir jų negimusius kūdikius? Pavyzdžiui, plačiai purškikliuose naudojamas organofosfatas gali būti labai ardantis nervinę sistemą.

Kai kurie arba visi aukščiau mano paminėti šeši elementai, kartu paėmus, ilgalaikiui ima griauti žmogaus gyvybę.

Ir, kaip aš visuomet pabrėžiu, virusas tampa grėsminga priedangos istorija, kuri paslepia tiesą.

Ir prisiminkite Rio Olimpines žaidynes, kurios vyks rugpjūtį. Yra daugialypis scenarijus, kuris gali įvykti pasaulinės televizijos auditorijos metu. Ar“ Zika“ bus stumiama kaip pasaulinė pandemija? Ar „Zika“ skiepas bus stebuklingai „atrastas“ ir bus skubinamas gamybai laiku? Kad būtų galima parodyti (kaip reklamą) eiles žmonių, pareigingai keliaujančių varginančiai kelionei gauti skiepo dūrį.

Kiekviena suklastota epidemija iš dalies yra supruojektuota tam, kad sukurtų baimę ir sukeltų aklą pasitikėjimą medicininiu ir valdžios diktatu. Mikrobas yra pateiktas kaip „mažas teroristas“ šiame spektaklyje.

Savo pirmoje knygoje, AIDS INC. (1998), aš nurodžiau, kad slepiamos medicinos operacijas yra pavojingiausios, nes jos sklando kaip politiškai neutralios ir vyksta neprisidengus jokia vėliava.

Ir jie teigia einantys pirmyn humanitariniais tikslais. Nors iš tiesų modernioji „Rokfelerių Medicina“ yra pastatyta kaip didžioji planetos Globalizacijos partnerė. Jų vizija yra universali žmogaus lenktynėms – sistema nuo gimdos ir lopšio iki kapo: kiekvienas žmogus eina neapsaugotu, visą gyvenimą trunkančiu ligos-diagnozės keliu, po diagnozės gaudamas nuodingus vaistus ir skiepus kiekviename posūkyje, dėl ko yra nusilpnintas kūnas ir protas. Tuomet tampa nepajėgus suvokti, kas vyksta už jo kančios perimetro ribų ir/ar pasipriešinti politiniam totalitarizmui.

Medicininė laisvė reiškia: laisvė atsisakyti medicininės priežiūros, ir tai yra paremta žinant naikinimo padarinius. Ši laisvė turi nugalėti prieš bet kokias jėgas.

Išvertė Artūras Bartašius

www