DNR supranta žmogaus kalbą

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/gyvenimas/str... 2023-02-13 18:40:00, skaitė 262, komentavo 4

DNR supranta žmogaus kalbą

Mokykitės mažiau kalbėti. Nereikalingos beprasmės kalbos eikvoja daug jūsų energijos, ypač emocijų skatinami pokalbiai.

Kai jūsų gyvenime kas nors atsitinka, išbandykite vieną praktiką - niekam apie tai nepasakokite, nors iki skausmo norisi pasakoti. Kažkas atsitinka - pasilikite tai sau, taip išsaugosite įvykio galią ir potencialą savyje.

Taip pat, kai kas nors bando jus įtraukti į savo istorijas, išlikite ramūs ir stebėkite savo emocijas, neleiskite, kad jos jus valdytų, ir neįsitraukite į kito žmogaus emocijas. Tai pastebės net aplinkiniai - atrodysite tarsi apgaubti galios ir mistikos aureole, nors iš tiesų tik saugote save, nesišvaistydami energija ir žodžiais.

Žodžiai ir mintys daro įtaką mūsų gyvenimui. DNR suvokia žmogaus kalbą. 

Mokslininkai padarė stulbinančią išvadą: DNR suvokia žmogaus kalbą. Jų "ausys" tiksliai pritaikytos garso vibracijoms priimti.

Kartą Puškinas rašė savo žmonai: "Nesutepk savo sielos skaitydama prancūziškus romanus". Mūsų amžininkas tik nusišypsotų iš tokio nurodymo, ir be reikalo. Paveldimumo molekulės gauna ir akustinę, ir šviesos informaciją: tylusis skaitymas ląstelių branduolius pasiekia elektromagnetiniais kanalais. Vienas tekstas gydo paveldimumą, o kitas jį traumuoja.

Maldos žodžiai pažadina genetinio aparato rezervinę gebą. Prakeikimas sunaikina bangų programas ir taip sutrikdo normalų kūno vystymąsi.

P. Goriajevas manė, kad žodinių minčių formų pagalba žmogus kuria savo genetinį aparatą. Pavyzdžiui, vaikas, kuris iš tėvų perėmė tam tikrą programą, pradeda vartoti blogą kalbą. Taip jis sunaikina save ir savo aplinką - tiek socialinę, tiek psichologinę. Ir ši "sniego gniūžtė" ritasi iš kartos į kartą.

Taigi genetinis aparatas nėra abejingas tam, ką mes galvojame, kalbame ar skaitome. Viskas įspausta bangos genome, t. y. bangos genetinėje programoje, kuri vienaip ar kitaip keičia kiekvienos ląstelės paveldimumą ir programą. Žodis gali sukelti vėžį ir gali išgydyti žmogų. Nesvarbu, ar kalbate su gyvu žmogumi, ar su televizijos laidos personažu.

Kaip žodžiai ir mintys veikia mūsų gyvenimą?

Ar kada nors pagalvojote, kad žodžiai ir mintys daro įtaką mūsų gyvenimui? 

Tiesą sakant, jie ne tik veikia, bet ir formuoja mūsų realybę! O tai, ką sakote, lemia jūsų gyvenimą! Jei matėte filmą "Didžioji vandens paslaptis", turėtumėte prisiminti, kad vanduo sugeba suvokti, saugoti ir perduoti net tokią subtilią informaciją kaip žmogaus mintis, emocija, jau nekalbant apie žodžius. Jų veikiama keičiasi visa vandens struktūra, jo molekulė, o kadangi mes patys esame sudaryti iš vandens, atitinkamai ir pats žmogus žodžiais ir mintimis gali daryti įtaką savo sveikatai ir kūnui. Pažvelkime į keletą dažniausiai mūsų gyvenime vartojamų žodžių ir į tai, ką dėl to gauname. Pradėkime!

Sakydami - "nieko sau!" - ar manote, kad gausite daug naudos sau? Žinoma, kad ne! Tik prisiminkite, ar kada nors yra buvę, kad nieko negavote? Visi kiti gavo, o jūs ne. Ši situacija - visatos atsakymas į frazę "nieko sau!" 
 
Prisiminkite, kaip dažnai sakote: "Aš nieko negirdžiu (nematau, nejaučiu ir t. t.)!!!" Kaip manote, ką šie žodžiai pritrauks į jūsų gyvenimą? Žinoma, akių, ausų, nosies ligas. 

Sakydami ir mąstydami "esu storas" prisikraunate papildomų kilogramų.

Sakydami "neturiu pinigų", niekada nebūsite pasiturintys. Labai naudinga frazė, padedanti pritraukti finansus: "Pinigai ateina pas mane lengvai ir dažnai!" Ir kai tik įgyvendindami šį teiginį neužblokuosite jos neigiamomis mintimis, iškart pajusite, kaip lengvai atsiveria naujos galimybės pinigams patekti į jūsų piniginę.

Sakydami "man reikia", "aš privalau", jūs gyvenate iš būtinybės ir veikiami aplinkybių, taip atimdami iš savęs galimybę būti savo gyvenimo šeimininku. Gerai šiuos žodžius pakeisti žodžiais "aš renkuosi".

Sakydami vaikui "tu kvailas", priversite jį blogai mokytis. Nes jūs patys jo nepavadinote protingu! 

Sakydami artimam žmogui: "Norėčiau, kad mano akys niekada tavęs nematytų", "Man nuo tavęs bloga", "Palik mane ramybėje", "Pasitrauk iš mano gyvenimo", užprogramuojate nutraukti santykius su tuo žmogumi. Nenustebkite, jei jūsų vyras ar vaikas paliks šeimą arba, dar blogiau, pasitrauks iš gyvenimo. Tačiau taip veikia visatos dėsnis. Tai, ko prašote, ateina pas jus! 

Sakydami vaikui: "atsargiai, nukrisi" nenustebkite, jei taip ir nutiks! Jūs vėlgi sukūrėte savo vaiko gyvenimo scenarijų. Prisiminkite, kaip dažnai sakote: "Aš tau sakiau, kad taip atsitiks." Taip būna ir tada, kai į vaiko gyvenimą, taigi ir į savo, pritraukėte neigiamą situaciją.

Kai moteris kalba apie vyrus: "Visi vyrai ....., nėra nė vieno normalaus!" - nutinka taip, kad kiekvienas kitas vyras jos gyvenime atneša tik kančią ir sielvartą. 

Sakydami žmogui - "Aš tavęs nevirškinu!" - turėsite virškinimo problemų. 

"Tu sėdi man ant sprando!" - susergama osteochondroze

"Mano širdis apsipylė krauju", "Vos širdis nesustojo" - galvokite, kad tai buvo užskaityta dangiškosios širdies ligų kanceliarijos. 

Norint išvengti blogų dalykų, labai svarbu apie tai negalvoti, o ypač neišsakyti neigiamos informacijos. Ne veltui sakoma: "Pasakyta - padaryta!" Tai reiškia, kad sakydami tai, jūs jau beveik tai padarėte. Jūs pradėjote įgyvendinimo programą! Tačiau ne viskas blogai, geri žodžiai ir mintys veikia taip pat. Sukūrę ir paleidę pozityvią mintį, savo gyvenime sulauksite pozityvumo - gerų žmonių ir malonių įvykių.

Ir dar viena svarbi informacija - keikdami žmogų, vadindami jį prakeiksmais, vartodami skaudžius žodžius ir įžeidinėjimus, jūs darote įtaką ne tik jo, bet ir savo biolaukui! Jūs naikinate savo subtiliąją energiją ir užsitraukiate tą patį prakeiksmą ant savęs ir savo vaikų! Prieš piktai su kuo nors pasikalbant, labai verta pagalvoti, ar verta! Galbūt geriau susilaikyti - išlieti emocijas verkiant miške, taip atsikratant įtampos ir patiriant daug malonių pojūčių visame kūne.

Keisdami neigiamas mintis ir žodžius teigiamais, aplink save sukursite meilės ir pozityvumo erdvę, kurioje visi neigiami dalykai jus aplenks. Sakydami žodžius "Myliu" ir "Ačiū" keičiate ir darote įtaką visam pasauliui. Kuo dažniau dovanokime šypseną, meilę, dėkingumą ir atleidimą, kurdami tyrą šviesos energiją mūsų visatoje. 

Yra tiek daug neigiamų žodžių, kurie daro įtaką mūsų gyvenimo scenarijui, bet perskaitę šį straipsnį, tikėtina, kad sugebėsite juos atsekti savo kalboje ir neleisite, kad jie užvaldytų jūsų gyvenimą! Patikėkite, vien pakeitę savo mąstymą ir kalbą galite iš esmės pakeisti savo gyvenimą iš "nelaimingo" į laimingą ir džiaugsmingą.