Keturių vaikų tėvas Landsbergis dengia pedofilą

Autorius: Edvardas Musnickas Šaltinis: https://t.me/fak_tai/6693... 2023-02-15 22:49:00, skaitė 1335, komentavo 20

Keturių vaikų tėvas Landsbergis dengia pedofilą

Kas, kada ir kaip įspėjo Bartoševičių, kad jam planuojama pateikti įtarimus dėl seksualinės prievartos prieš mažamečius?

Lietuvos Respublikos Seimo narys, konservatorius Kristijonas Bartoševičius klimpsta į pedofilijos skandalą. Jam pateikti įtarimai dėl vaikų seksualinio prievartavimo ir jaunesnio negu šešiolikmetis tvirkinimo.

Generalinė prokuratūra paskelbė, kad pedofilija įtariamas Bartoševičius galėjo seksualiai prievartauti ir tvirkinti mažiausiai keturis vaikus. Prokurorai sako turintys duomenų, kad tai jis darė jau būdamas Seimo nariu.

Skandalas įsiplieskė sausio pabaigoje. Bartoševičius, būdamas komandiruotėje Čilėje, elektroniniu paštu tekštelėjo prašymą trauktis iš Seimo, esą dėl sveikatos bėdų, kaip tik tuo metu, kai tą pačią dieną generalinė prokurorė Nida Grunskienė kreipėsi į Seimo pirmininkę Viktoriją Cmilytę-Nielsen su prašymu naikinti vieno iš Seimo narių teisinę neliečiamybę.

Apie tai Čmilytę-Nielsen skubiai pranešė premjerei Ingridai Šimonytai, o ji savo ruožtu informavo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūnę Radvilę Morkūnaitę-Mikulėnienę ir partijos vadovą Gabrielių Landsbergį.

Be to, prokurorė neįvardijo nei įtariamojo (Bartaševičiaus) pavardės, nei frakcijos ar partijos, kuriai jis priklauso, bet patys konservatoriai atspėjo, apie ką kalba, nes žinojo apie nešvarius Bartoševičiaus polinkius.

Landsbergio įsakymu Bartoševičius buvo įspėtas, iš karto parašė pareiškimą atsistatydinti „dėl asmeninių priežasčių“, išsiuntė VRK, tapo paprastu piliečiu, kurio tapatybės gen. prokurorė niekaip nebūtų atskleidusi, ir byla būtų tyliai užgesusi.

Dabar aiškiai matome, kaip konservatoriai dengia pedofilą. Jie meluoja išsisukinėja, bando nuslėpti, kad padėjo Bartoševičiui.

Tuo tarpu valdančiosios konservatorių partijos lyderis Gabrielius Landsbergis, norėdamas pasislėpti nuo nemalonių opozicijos ir žurnalistų klausimų, savaitei „išvyko atostogų“. Greičiausiai atostogaudamas jis bandė išspręsti šią problemą.

Kaip keturių vaikų tėvas Landsbergis gali dengti pedofilą? Šioje situacijoje kyla daug klausimų. Galbūt mes susiduriame su pedofilų tinklu valdančiojoje koalicijoje.

Ką galima pasakyti, tai puiki dovana Vasario 16-osios proga rinkėjams ir seneliui prieš kalbant iš balkono.

Žmonės turėtų reikalauti Landsbergio atsistatydinimo, nes už visą šią gėdą jis atsakingas kaip partijos vadovas. Geriausias laikas tai padaryti – vasario 16 d. per Vytauto Landsbergio kalbą iš balkono.

Taigi, vasario 16 d. ateiname prie balkono ir šaukiame „GĖDA!“ ir „ŠALIN PEDOFILAI!“

Reikalaukime nedelsiant atsistatydinti Landsbergį, Šimonytę ir visą jos Vyriausybę!

 

"Telegram" kanalo "FAK_TAI" redaktorius Edvardas Musnickas