Kaip aludės "Būsi trečias" vadovas Martynas Dacius nusikaltimą slėpė

Autorius: Martynas Dacius Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2023-02-17 04:19:00, skaitė 674, komentavo 12

Kaip aludės

Aludės "Būsi trečias" vadovas Martynas Dacius ėmėsi aktyvių veiksmų, kad sutrukdytų policijos veiksmams.

Kaip jau girdėjote, 2023 vasario 16-tą Ragelskis grįžinėdamas po Ožio pasirodymo signatarų balkone buvo užpultas net kelis kartus. Tai yra sistemiškai režimo skatinamos neapykantos visuomenėje pasekmė.

Antras kartas buvo prie Lietuvos Karo ministerijos. Įtariamasis yra 50-metis vaikas atvykęs iš Lietuvos aplankyti Vilno miesto. Visgi vaikas sugebėjo padaryti nusižengimą ir jam buvo iškviesta policija. Besitraukdamas vaikas veikdamas bendrininkų grupėje pasekė savo bendrininkų sprendimu taktiškai pasislėpti aludėje "Būsi trečias".

Pas prie išėjimo belaukiančio Ragelskio išėjo pasikalbėti įstaigos vadovas zoomeris Martynas Dacius. Aiškiai išgirdęs, kad aludėje yra įtariamasis ir yra laukiama policijos, jis visgi nuleido viską ant neva Ragelskio provokacijos ir grįžo atgal. Atvykusi policija įtariamojo patalpose nerado.

Šitas padugnė greičiausiai ėmėsi aktyvių veiksmų, kad išleistų įtariamuosius pro kitą išėjimą ir taip padarė nusižengimą numatytą ANK 224 straipsnyje - asmenų trukdymas administracinio nusižengimo teisenai. Dar galbūt melavo policijai, kad nieko nematė, arba, kad įtariamieji be jo pagalbos išėjo pro kiemelį.

Kai lietuvis eilinį kartą isterikuoja apie trėmimus, stribus, genocidus ar kitokius xujidus, nepamirškime, tikriausiai jis meluoja. Kai sutiksite lietuvį kuris jus įtikinės, kad jis čia filmuoja filmą, dirba vairuotoju ar tiesiog skuta bulves virtuvėje, žinokite - tai visiškai nieko nereiškia. Visiškai.