George'as Sorosas paskelbė apie planus perimti žemės atmosferos kontrolę ir kovoti su „klimato kaita“

Autorius: Telegram kanalas Atsibudimas Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2023-02-21 17:42:00, skaitė 314, komentavo 9

George'as Sorosas paskelbė apie planus perimti žemės atmosferos kontrolę ir kovoti su „klimato kaita“

Kaip rašo „Fox News“, Sorosas ketvirtadienį kalbėjo Miuncheno saugumo konferencijoje ir gyrėsi atradęs procesą, kai balti debesys atspindi saulės šviesą iš šylančių vietovių, kad ledo lakštai neištirptų.

„Mūsų civilizacijai gresia žlugimas dėl nenumaldomos klimato kaitos.

Tirpstantis Grenlandijos ledynui vandenynų lygis pakils septyniais metrais. Tai kelia grėsmę mūsų civilizacijos išlikimui. Nenorėjau susitaikyti su šiuo likimu, todėl bandžiau išsiaiškinti, ar galiu ką nors padaryti, kad jo išvengčiau.

Buvau nukreiptas pas Davidą Kingą, klimatologą, kuris buvo vyriausiasis mokslinis patarėjas ankstesnėse Britanijos vyriausybėse.

Jis turi planą sutvarkyti klimato sistemą. Jis nori atkurti albedo efektą sukurdamas baltus debesis aukštai virš žemės. Taikant tinkamas mokslines apsaugos priemones ir konsultuojantis su vietos čiabuviais, šis projektas gali padėti atkurti Arkties klimato sistemos, valdančios visą pasaulinę klimato sistemą, stabilizavimą.

Jei nepakeisime savo požiūrio į klimato kaitos problemos sprendimą, mūsų civilizaciją visiškai sunaikins temperatūros kilimas, dėl kurio didžioji pasaulio dalis taps beveik negyvenama“.

Soroso advokato „planas“ vadinamas saulės geoinžinerija. Ši idėja civilizacijos neišgelbės, bet gali ją sunaikinti.

Saulės geoinžinerijos pavojai yra didžiuliai. Tai gali kelti pavojų laukinei gamtai. Rūšys visame pasaulyje negalės susidoroti su besikeičiančiomis sąlygomis, todėl masinis išnykimas.

Geoinžinerija gali sukelti pasaulinį badą. Anot „DowntoEarth“, dirbtinių debesų išmetimas į atmosferą virš Arkties sutrikdys lietaus sezoną Azijoje ir padidins sausras, ypač Afrikoje, o tai kels pavojų maisto ir vandens tiekimui dviem milijardams žmonių.

Šaltinis