VIP elitas panikuoja po to, kai Epsteino tikrasis sąrašas nutekėjo į Darknet

Autorius: Telegram kanalas LTU TheGreatAwakening Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2023-02-24 19:10:00, skaitė 541, komentavo 6

VIP elitas panikuoja po to, kai Epsteino tikrasis sąrašas nutekėjo į Darknet

Jeffrey Epsteino gyvenimas ir tariama mirtis sukėlė daug ginčų, ir neveltui - kaltinimų pasekmės yra didžiulės. Jiems gresia mūsų iliuzijų griūtis apie galingus žmones, įskaitant prezidentus, aukšto rango politikus ir tuos, kuriems patikėta vadovauti mūsų įmonėms ir šalims. Pagal mūsų sistemų apibrėžimus šie žmonės būtų nusikaltėliai, darantys siaubingus ir nedovanotinus nusikaltimus žmoniškumui.

Tiems, kurie nekreipė dėmesio, elitas yra įklimpęs į pedofiliją ir satanizmą. Jie visi yra purvini (...) ir padarys viską, kad apsaugotų savo gretose esančius asmenis.

Bet jei sekate svarbias teismo bylų naujienas ir tikitės, kad jie paviešins tikrą informaciją apie elitinius Epsteino VIP klientus, švaistote savo laiką. Pagrindinė žiniasklaida niekada neskelbs šios informacijos. Tai užbaigs jų pasaulį, kokį jie žino. Visa korumpuota sistema bus sunaikinta iš vidaus.

Bet informacija atsiras. Mums tiesiog reikia nuolat ieškoti tinkamose vietose. O kai pasirodo informacija, mes negalime tiesiog atleisti ir pamiršti.

Ką mes žinome iki šiol? Žinome, kad Jeffrey Epsteinas buvo artimas buvusio prezidento Billo Clintono draugas ir geriausias karalienės Elizabeth sūnaus princo Andrew draugas. Abu niekšai taip norėjo praleisti kuo daugiau laiko su Epsteinu, kad paliko įrodymų pėdsakus, kad faktų tikrintojai, kurie yra elito skandalų ekspertai, negalėjo nuslėpti įrodymų.

Hunteris Bidenas, Creepy Joe Bideno sūnus, yra dar vienas niekšas, kuris paliko savo priklausomybės, daugiausia kokaino, prostitucijos ir kraujomaišos, įrodymų pėdsakus. Tačiau žiniasklaida labai slepia Hunterio nešiojamąjį kompiuterį iš pragaro (ar matėte bent vieną feikinių naujienų medijos Lietuvoje pranešimą, straipsnį, siužetą apie Hunterio nešiojamąjį kompiuterį? Apart to, kad tai „Rusijos dezinformacija“, kaip buvo skelbiama 2020 m.?)

Po to, kai prieš praėjusius rinkimus buvo nutekinti Hunterio Bideno elektroniniai laiškai, interneto žvalgai atskleidė įrodymų, kad el. laiškuose, kuriuose minima Hillary Clinton ir John Podesta, buvo vartojama daugiau su pica susijusių pedofilų „kodinių žodžių“.

2016 m. NewsPunch išskirtinai paskelbė istoriją apie tai, kaip pedofiliniai kodiniai žodžiai buvo naudojami elektroniniu paštu, kurį nutekino Wikileaks, tarp Hillary Clinton ir jos kampanijos pirmininko Johno Podestos.

Dabar atrodo, kad Hunteris Bidenas taip pat buvo įtrauktas į skandalą. 2016 m. kovo 30 d. elektroniniame laiške Hunterio verslo partneris Ericas Sherwinas išsiuntė jam kvietimą į piceriją, kurioje dalyvauja Tony Podesta, Hillary Clinton, Johnas Podesta ir Jamesas Alefantis iš Ping Pong kometos.

Temos eilutė buvo „Putala for Hillary“. Įdomu tai, kad Putala reiškia „nuodėmės įvaizdis“.

Šaltinis