Geros naujienos iš Pindostano - Ohajo vėl liepsnoja !

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-09 07:08:00, skaitė 539, komentavo 11

Geros naujienos iš Pindostano - Ohajo vėl liepsnoja !

Tai kas po velnių vis dėlto iš tikrųjų vyksta tame Pindostane? Na, viena problema per mėnesį, dvi, – tai, – bijau pasirodyti cinišku – ne sistema, o statistika. Tačiau „demokratijos irštvos“ teritoriją ir toliau drebina nepaprastai įdomi nenutrūkstamų avarijų grandinėlė, daugelis iš kurių turi rimtą poveikį aplinkai ir demografijai. Paaiškinti tai kaip „atsitiktinį aplinkybių sutapimą“ darosi vis sudėtingiau.

Žemiau pateikiamas nepilnas pagrindinių stambių technogeninių problemų, iškilusių „hegemonui“ per pastarąjį mėnesį, sąrašas.

- 2023-02-03 – Ohajo valstijoje nuo bėgių nulėkė traukinys su pavojingomis cheminis medžiagomis. Milžiniška ekologinė ir demografinė katastrofa, kurios metu Pindostano valdžia elgiasi pagal blogiausią galimą scenarijų ir tyčia padegė likusias cisternas su cheminėmis medžiagomis. Dėl šios priežasties pavojingų dūmų debesis slenka per Ohajo teritoriją, užnuodydamas upes ir dirvožemį Kanados link.

- 2023-02-06 – Ilinojaus valstijoje dega didelė chemijos gamykla, į orą išsiveržia naujas pavojingų cheminių medžiagų garų debesis.

- 2023-02-13 – Floridos valstijoje atliekų perdirbimo gamykloje, kurioje buvo laikomos pavojingos cheminės medžiagos, kilo dar vienas didelis gaisras, o pavojingi garai vėl pasklinda ore.

- 2023-02-13 - Tą pačią dieną,  2 traukiniai vėl nurieda nuo bėgių Pietų Karolinoje ir Teksase.

- 2023-02-16 - Floridoje vėl kilo gaisras gamykloje Kisimio mieste.

- 2023-02-16 - Tą pačią dieną įvyksta dar vienas gaisras, bet jau Oklahomoje. Dega papildymo terminalas.

-  2023-02-17, - Iš karto jau kitą dieną Masačiusetse užsidega pavojingų atliekų perdirbimo įmonė. Į orą vėl pakyla pavojingų dūmų ir cheminių atliekų degimo produktų debesis.

- 2023-02-20 - sprogimas metalurgijos gamykloje Ohajo valstijoje. Šalia esančiame ceche, kuriame buvo gaminami dažai, kyla gaisras. Ore – kamuoliai dūmų su nuodingomis medžiagomis ir anglies monoksidu.

- 2023-02-21 - Sekančią dieną įvyksta sprogimas aliuminio cisternų gamybos ir remonto gamykloje Floridos valstijoje.

- 2023 -0-23 - Kada rusai šventė Tėvynės gynėjo dieną,  Arkanzase įvyksta sraigtasparnio katastrofa. Per avariją žuvo 5 biologinio saugumo ekspertai.

- 2023-02-28 – Floridos valstijoje nuo bėgių vėl nuvažiavo prekinis traukinys.

- 2023-03-01 - Klivlendo metalurgijos gamykloje įvyko sprogimas.

-  2023-01-03 - Tą pačią dieną, bet jau Viskonsino valstijoje, įvyko didelio kiekio nežinomų, – bent jau man nepavyko spaudoje rasti tikslios medžiagos pavadinimo, – cheminių medžiagų  nutekėjimas.

- 2023-03-05 - Vėl Ohajo valstijoje, įvyko traukinio avarija.

Šiame sąraše yra tik stambios technogeninės, avarijos, pranešimai apie kurias prasiskverbė į USA federalinę ir tarptautinę žiniasklaidą.

Jei problemas su traukiniais dar galima nurašyti dėl pasibiaurėtino amerikoniškos infrastruktūros stovio, - irgi, mat, atsirado „hegemonas“, pas kurį bėgiai atrodo kaip skalbimo lenta! - tai štai problemos su chemijos perdibimo ir metalurgijos įmonėmis yra jau nelabai suprantamos.

Čia jau vaizdelis toks - arba visi amerikosai darbininkai nusprendė vienu kartu pamiršti saugumo techniką, – kas, tiesą pasakius, mažai tikėtina;

 – arba amerikoniški gamintojai taip staigiai padidino išleidžiamos produkcijos apimtį, kad neatlaiko senos staklės, – taip pat mažai tikėtina, kad aliuminio cisternų ir metalo konstrukcijų gamyba taip išaugo;

 – arba Petrovas ir Baširovas nusprendė tapti gamybos pirmūnais ir naujais stachanoviečiais, – kas, žinoma, tik pokštas... Arba ne?

Bet kokiu atveju tendencija yra nepaprastai įdomi ir apskritai neaiški. Kas su tavim negerai, "hegemončikai"?!

Pas amerius vėl kažkas ten pridegė.

Kada Vladimiras Putinas vasario 21 dieną pasirodė su  savo kreipimąsi, Oukvud-Viladže į orą išlėkė metalurgijos gamykla. Jos teritorijoje kilo gaisras, o kaip šio „nežinomo incidento“ rezultatas - buvo sunaikinta vario lydinių gamyba.

Neseniai prieš tai, toje pačioje Ohajo valstijoje, įvyko, galima sakyti epinė, didžiulė traukinio katastrofa su nuodingomis cheminėmis medžiagomis.

Pasekmės atrodė tokiomis siaubingos, kad iš pradžių tai, kas įvyko, buvo praminta „amerikonišku Černobyliu“.

Tačiau vasario 21-oji – Rusijos prezidentos kreipimosi diena – neapsiribojo viena metalurgijos gamykla. Kreipimasis iš aukščiau atskrido į Floridą ir Nebraską. Floridoje žiniasklaida pranešė apie sprogimą suvirinimo gamykloje, padariusi didelę materialinę žalą. Policija tyrė įvykio priežastis, tačiau nieko konkretaus pasakyti negalėjo. O Nebraskoje nuo bėgių nuvažiavo ir apvirto apie 30 prekinių vagonų – traukinys priklausė kompanijai "Union Pacific". Žmonės nenukentėjo, tačiau kilo didelis triukšmas.

Ir neseniai vėl staiga pridegė ...

Kalifornis-252 - yra brangiausias metalas pasaulyje -1 gramas kainuoja 250 mln. dolarų. Jis gaminamas tik dviejose pasaulio vietose. Dimitrovgrade, Rusijoje. Ir Okridžo nacionalinėje laboratorijoje USA. Tai va, dabar gaminamas – tik vienoje vietoje. Dimitrovograde. Amerikoniškasis sudegė!

Va čia tai apsileidimas! Tiesiog galima - ochujet, kaip sako rusai! Va čia tai bent technologinis nuosmukis prasidėjęs senstančiame Pindostane! Ir jei kas nors iš jūsų pagalvojote apie ką nors kita - pavyzdžiui, apie rusišką kerštą, ar apie du protingus vyrukus - Petrov ir Baširov, tai - ne, ne!

Kaip sakoma klasikineje komedijoje  -„Šurikai, tai ne mūsų metodas!"

ajoNS-zh9OyBvmzDO8EAZu0j9vndciogHaD71xYP9qXHPs3OFS2SYFFpSBum6n9rKR7axZe9E7XOpBn6K3n7pn-kJNulqXZlWGNAcOmlpgzp4lGj1-Mqh6SjGccXWU0vY8_8UezMav5hTOXtFshPQGE

O apskritai, kaip sakoma kitoje klasikinėje komedijoje, - mane kamuoja miglotos abejonės…

KcwtO8h9ikn0y8esh2YLKMhUs0OsQ4smV727VycIm_fInN6WOzaDiirgl7HctpzvF9MI5j1Z085ZXhXHlaztEX_KEReUZ1TQ8FnO111DPDQv8nUnY7KK30cGYi-hq04vV-m6rFRA0rZdHmWFns-JGy4

 Štai žiūrėkite.

Rugsėjo 26 d. buvo susprogdintas Rusijos „Nord Stream“ dujotiekis. Tačiau daug anksčiau, vasarą, nutiko dar kai kas.

Birželio mėnesį dėl įvykusio sprogimo ir gaisro ilgam laikui buvo išvesta iš rikiuotės „Freeport“ SGD gamyklą Teksase. Veikdamas pilnu pajėgumu šis SGD terminalas patenkindavo 20% visų USA eksporto galimybių, pradėjo veikti tik dabar.

Praėjus mėnesiui po Teksaso, baisus sprogimas nugriaudėjo SGD "OneOk" gamykloje Medforde, Oklahomos valstijoje. Kilus dideliam gaisrui, kurio, telekanalo „Fox News“ žiniomis, nepavyko užgesinti, įmonė visiškai išdegė, ir jos atstatyti jau nebeįmanoma.

Vos per kelias dienas 2022 metų birželio–liepos mėnesiais Pindostane taip pat sprogo "Petro Star' naftos perdirbimo gamykla Valdezo mieste, Aliaskoje, ir "Energy Transfer" dujotiekis Uoliso mieste, Teksaso valstija.

Remiantis kai kuriais pranešimais, tokiomis pat paslaptingomis aplinkybėmis per du vasaros mėnesius Pindostane sudegė 18 didelių gamyklų. Net jei šis skaičius nepasitvirtins, - tai ir keturių didžiausių gaisrų visiškai pakanka, kad būtų galima atmesti atsitikimus.

Įvykių gausa – tiesiog pribloškia!

Ir štai dabar – to nuslėpti jau neįmanoma – tapo aišku! 

Ateiviai! 

Štai kodėl amerikosai su tokiu įniršiu numušinėjo visus virš Pindostano praskrendančius balionus.

Na, tada gal ateiviai ir rusus užklupo. Todėl, kad dar prieš tai – iki šių 4 vasaros didžiausių amerikoniškų gaisrų – Rusijoje kone kasdien degė sandėliai. Sandėlis po sandėlio.

Ir apskritai, sandėlis už sandėlį, vamzdis už vamzdį, „dantis už dantį“, „akis už akį“. 

O kažkokie pedrastiniai šūdajevai ir liberastiniai dalbajobai dar drįsta sakyti, kad Rusijos vadovai yra skystakiaušiai.

Debilai, bliat.