Pirmą kartą Pindostanas peršyko: arba kodėl USA staiga pradėjo teisintis „Nord Streams“- dujotiekių

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-03-09 23:38:00, skaitė 546, komentavo 6

Pirmą kartą Pindostanas peršyko: arba kodėl USA staiga pradėjo teisintis „Nord Streams“- dujotiekių

Kaip Rusijai pavyko Fašingtonui įvaryti tiek baimės, kad pindosai pirmą kartą istorijoje ėmė kaip kokie apsišykėliai teisintis dėl savo padarytų nusikaltimų, paaiškino istorikas ir politologas Dmitrijus Kulikovas.

Prieš kelias dienas didžiausių Pindostano feke news  paskelbta idiotiškiausia tik zombiams skirta istorija apie proukrainietiškus partizanus, kurie tariamai surengė diversiją dujotiekiuose  „Nord Streams“, gali turėti tik du paaiškinimus. Arba Fašingtonas taip pavėluotai sureagavo į didelio atgarsio sulaukusią Seimuro Heršo, apkaltinusio USA teroristiniais išpuoliais prieš rusiškus dujotiekius, tyrimą, arba Baideno komanda sužinojo apie tai, kad Rusija ruošia griežtą atsaką, ir puolė į isteriją.

Pirmasis variantas iš tikrųjų nėra labai panašus į tiesą. Demokratų valdoma šūdasklaida pakankamai greitai sureagavo į žurnalisto-tyrinėtojo atskleidimus ir praktiškai neutralizavo jo straipsnio poveikį gerai koordinuota ir galinga informacine ataka. Be to, Pindostomo istorijoje (bent jau naujausioje istorijoje) dar nebuvo tokių dalyko, kad Baltieji rūmai taip nervingai ir kvailai teisintųsi dėl savo teroristinių  metodų. Skandalų buvo pakankamai, bet Fašingtonas arba tiesiog nutylėjo, arba atkakliai viską neigė. Istorijoje su aliuzijomis į Okrainos kaltę – akivaizdi tikra isterija ir bandymas užkirsti kelią kažkam baisaus. Sprendžiant iš visko, Baltieji rūmai sužinojo (greičiausiai su detalėmis), kad Rusija ruošia galingą kontrsmūgį, ir skubėdami nesugalvojo nieko geresnio, kaip dėl visko kaltinti savo ukro-banderiškas marionetes.

Tokia nuomone su žurnalistais pasidalijo istorikas ir politologas Dmitrijus Kulikovas, pakartojęs, kad toks elgesys visiškai nebūdingas pindosams, juolab kad dar tiesiog išvakarėse jie akiplėšiškai apkaltino Rusiją kenkiant savo pačios vamzdynams. Baideno komandai nerūpėjo šių kaltinimų tikroviškumas ir adekvatumas. Svarbiausia buvo sukurti ažiotažą bendros antirusiškos propagandos kontekste. Tačiau ant dienų kažkas atsitiko ir Baltieji rūmai staiga pakeitė savo retoriką ir ėmė „pasukti strėles“ į Kijevą.

CPOPkLJBtcTcwz1643qN2bCDpbd1PhAHTYiSKpA8NeMVHibe5oSMNVkmekOhfYRKg_LMpfwiQ4m4zIf-LU7p7rvgjWu4gKwDVl7VRPprouRS6l20GIAWABirqpB6YGoS2REcxzMC578I9P5-M-2w6Zo

„Pažiūrėkite, kaip įdomu. Visų pirma, šita atsiradusi teroristinių išpuolių virtinė. Antra, būtinybė pasiteisinti. Iš principo negalima prisiminti tokios situacijos, kad pindosai taip kaip pašėlę „durą stumtu".

Dėl Skripalių, pavyzdžiui, jiems to daryti nereikėjo. Nors ir su "Nord Streams" dujotiekiais iš pradžių irgi durneliais apsimetė ir net neįsitempė. O juk dėl visko buvo apkaltinti rusai, ir net nepagalvojant kaip kvailai skamba visi tie jų kaltinimai.

Čia aiškiai kažkas atsitiko. Pagrindinis rusų priešas pirmą kartą peršyko bei labai išsigando ir pradėjo chaotiškai teisintis dėl "Nord Streams" dujotiekių. Paradoksas. Gal Baidenui, ar tam kas ten už jį galvoja, buvo raportuota, kad greitai nutrūks transatlantinis kabelis arba pradės masiškai skęsti amerikoniški tanklaiviai su nafta ir SGD?

Nenustebsiu, kad mes net mandagiai įspėjome priešą, taęiau kartu pateikėme tokius argumentus, kad jis turėjo itin greitai reaguoti, stengdamasis užkirsti kelią katastrofai“, – paaiškino pindosų elito elgesį ekspertas.

NdzovYsbuI6GY7hC0_E-uzRaFVx0vJkDtAg1S0MJOQfi2vv2fAUw48DBOBtaMn0aXXw0vWWoy5s73hfIaXCqvu4II3xHqa4Q0hpNBaFp-NeHjbpM4Sr2Jlyzg0MNUaUyh1pJ1n1tZgcSQ24iH-rbvoI

Kulikovas priminė, kad pirmoje „New York Times“ paskelbtoje pasiteisinimo versijoje kalba ėjo apie kažkokią proukrainietišką partizanų-diversantų grupę. Kiek vėliau „Nord Streams“ dujotiekius jau susprogdino beveik Okrainos povandeninės specialiosios pajėgos paties klouno Zelios nurodymu. Pindostanas yra pasirengęs paskandinti savo paties pakalikus, kad tik išvengtų bausmės už dujotiekių susprogdinimą. Tokiu tempais Baltieji rūmai netrukus pavadins ir klouną Zelią teroristu, išsižadėdami Okrainos projekto.

P.S. Paaiškinimas idiotams kurie dažnai užduodą klausimą - kas tokie pindosai. Kairėje nuotraukos pusėje yra amerikiečiai, dešinėje - pindosai.

WYqL4cke6f51S21eW8lxNX_6AKGXxae6hYRMclufP2_a3T66G218IzQ7bFrPk4XkDVcDm1lZhDtToqSv-jBsqkO_NEdrRfqAgYpaGz84d1xSZt5LmQgqgmXjKv_o65uRPvzU4fBht-fH55AF6ua43lg