Valdas Bartkevičius šventės proga sutvarkys šiukšles

Autorius: Valdas Bartkevičius Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-12 04:21:00, skaitė 475, komentavo 14

Valdas Bartkevičius šventės proga sutvarkys šiukšles

Dažnai matome šiukšles. Lengviausias būdas jų nematyti, tai pačiam jas sutvarkyti. Taip prasideda kelias kuriuo einu ne tik aš, bet ir žmonės kartu, kuriems ne tas pats. Bet kuri idėja reikalauja ne tik laiko ir pastangų, bet ir žmonių kurie bus kartu, tuomet galime po truputi augti, keisti pasaulį kartu.

Ne pirmas kartas kai protestuoju prieš kažką ar už kažką, todėl žinau kaip svarbu būti matomam, kad kitą kartą to netektų daryti.

Ir vėl.

Penktadienis įpusėjo siaučiant pūgai prie Sakartvelo ambasados, protestuojant prieš jų prorusiškos valdžios represijas. Baigėsi Žirmūnuose, prie naktinio klubo protestuojant prieš to pačio morgenšterno draugelius “the limba”, kurie lyg iš Kazachstano, tai tokia šalis artima ruZZijos sąjungininkė iš ODKB bloko, kur sušaudė šimtus protestuojų pernai prieš invaziją į Ukrainą. Pastaroji grupė priklauso rusų leiblui ir prieš naujus metus koncertavo maZZkvoje. Faktų per akis. Taip bandoma užeiti užsimaskavus, taip bandoma toliau išlaikyti tokios muzikos rėmėjus savo orbitoje- rusiškojo pasaulio orbitoje.

Publika nieko nesiskyrė nuo ėjusios į Pramogų Areną, lygiai taip pat pusnuogės merginos šalo laukdamos kol įleis, lygiai taip pat piktinosi, kad moka mokesčius ir turi teisę į bet ką. Tos pačios klišės iš rašistų propogandos, tie patys juokai ir šūkiai Šlovė Lietuvai- Slava Litve.

Viskas jau buvo ir dar bus. ruskij mir stipriai įleidęs šaknis ne tik Vilniuje ir tai labai gerai matome pagal rinkimų rezultatus, o samprotavimai, kad galėtų būti kitaip, jei balsuotų jaunimas, manes neįtikina. Vaikštant po tokias vietas, suprantu kaip skiriasi gyvenimas skirtinguose socialiniuose burbuluose.

Pirmasis protestas Žirmūnuose ir paskutinis naktinis klubas iš 90tųjų galo iš Mambo club (lyg) virtęs Studio23 grąžino į praeitį, kai matėme tiek žmonių vis dar gyvenančių ten… ir atvažiuojantys automobiliai su “niauktais” stiklais… dejavu…

Su kovo 11, Lietuva! Mes nugalėsime!