Kokia dabar epocha? klausia į Karolio Žukausko mirtininkų sąrašus neįtraukta Jolanta Blažytė

Autorius: Jolanta Blažytė Šaltinis: https://www.facebook.com/jolan... 2023-03-12 05:48:00, skaitė 491, komentavo 6

Kokia dabar epocha? klausia į Karolio Žukausko mirtininkų sąrašus neįtraukta Jolanta Blažytė

KOKIA DABAR EPOCHA?

Vilniaus mero patarėjas Karolis Žukauskas paskelbė liaudies priešų sąrašą, į kurį papuolė nemažai ir mano FB draugų. Tai ir garsus advokatas, tai ir kelios žinomos žurnalistės, tai ir aktoriai, visuomenės veikėjai etc. Na, vienu žodžiu visi tie, kurie paskelbė Vilniaus mero rinkimuose balsuosiantys už A. Zuoką.

Perskaičiau ir galvoju.... ai, ką čia daug galvoti. Tiesiog motiniškai pasakysiu:

„Vaikeliai, mano mieli, gal jūs ten toje Vilniaus miesto savivaldybėje nerūkykite tiek daug... Mat, pirma, tie rūkalai dar nėra legalizuoti. Antra, kai tik stipriau užrūkote, tai taip ir nusivažiuojate su visais savo pasąmonės srautais į neaišku kokias epochas.

Šiaip jau, žinokite, Lietuva daugiau nei tris dešimtmečius gyvena demokratinėje visuomenėje. Ir čia, žinokite, visi balsuoja taip, kaip tik jiems šauna į galvą. Kad ir kaip keistai tai jums, sėdintiems paralelinėje realybėje, atrodytų. Ir žinokite, kad čia dabar niekas „neteisingai balsuojančių“ į jokius sibirus nevežioja ir jokių liaudies priešų sąrašų nesudarinėja.

Suprantu, kad užtraukus kokį stipresnį dūmelį ar „takelį“, ir nuvairavus į paralelinį pasaulį, ten gyvenantis Josifas Visarionovičius apipila jus patarimais, kaip turi atrodyti liaudies priešų sąrašai.

Betgi ar būtina tuos patarimus taip garsiai viešinti?

Juolab Kovo 11-oji... Mes tai čia, žinokite, švęsim. Ir tikrai yra ką švęsti, mat dar prieš 33 metus iš Lietuvos galutinai buvo išvarytos visokios josifųvisarionovičių, mėgusių sudarinėti liaudies priešų sąrašus, dvasios.

Taigi jūs ten sau ramiai rūkykite, o mes balsuosim. Balsuosime taip, kaip tik kam šaus į galvą....