Vadovybės apsaugos tarnyba atnaujino Ragelskio taktiką

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2023-03-31 03:16:00, skaitė 641, komentavo 13

Vadovybės apsaugos tarnyba atnaujino Ragelskio taktiką

Kaip jau žinote, Ragelskis apsilankė Lietuvos prijungimo prie NATO metinėse.

Pagal naują taktiką Ragelskiui neleidžiama priartėti per bendravimo atstumą. Negalima priartėti ir uždavinėti jokių nepatogių klausimų, tuo labiau užmegzti kažkokį bendravimą.

Skaitytojams primename, kad Lietuva nėra tokių tipų kaip Ragelskis ateitis. Ateities Lietuvoje tokių kaip Ragelskis Lietuvoje neliks. Ragelskis yra užfaršmačienas.

Ateities Lietuva priklauso tokiems kaip Genzbigelis. Genzbigelis principingai paaiškino Ragelskiui kokia padla jis yra, pasiūlė nešdintis ir jau už poros metrų buvo džiaugsmingai sutiktas pačios seimo pirmininkės Čmilytės. Genzbigelis nėra užfaršmačienas.

Toliau Ragelskio laukė kita gerbema ateities Lietuvos pilietė. Išvadino šlykštyne. Patikino, kad tokie kaip Ragelskis iš Lietuvos čiuoš tiesiu taikymu. Tiesiu taikymu kaip Kedys, matyt.

Todėl rusai šitoje vietoje visiškai teisūs. Tai yra fašižmas. Ta prasme, kad viena žmonių grupė atskiria kitą žmonių grupę nuo galimybės įtakoti valstybės politiką.

2022-01-13. Buvę Lianzbergo sargybiniai.

2022-01-13. Gromyla neduoda leidimo Ragelskiui užduoti Lianzbergui klausimo. Sargybinė buvo tiek maloni, kad paprašė leidimo!

2023-03-29. Čmilytė bendrauja su seimo gynėju Kasparu Genzbigeliu. Primena Šimonytę ir Šurajevą.

2023-03-29. Šlykštynė. Jiems priklauso Lietuvos ateitis.

2023-03-29. Lithuanian secret service - gromyla, šokėja, fotografas stumdantis ir siunčiantis naxui.