LRT propagandonai irgi turi širdį. Indrės Makaraitytės atvejis

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://www.facebook.com/strat... 2023-04-01 19:04:00, skaitė 717, komentavo 12

LRT propagandonai irgi turi širdį. Indrės Makaraitytės atvejis

Mano kolegė iš Žurnalistų profesionalų asociacijos, Indrė Makaraitytė, yra mane įsimylėjusi, bet viešai nedrįsta prisipažinti. Informacija apie santykius jos FB nenurodoma. Taip jau dažnai būna, ypač pas elitines moteras, bijo pasakyti kad patinku, tai kibina per atstumą.

Štai vakar mano posto screanshotą įsidėjo ir kad prirašė:

"Šis veikėjas, kaip ir jo bendrai, vienu pagrindinių taikinių yra pasirinkęs visų pirma LRT ir apskritai visą žiniasklaidą. Vadina ją sistemine ir ragina kovoti su ja, nepasitikėti. Jau seniai esame pastebėję šią tendenciją - visų prokremlinių veikėjų plakatuose, lozunguose, pasisakymuose vadinamoji mainstream žiniasklaida yra įvardijama kaip didžiausia blogybė, kurią reikia naikinti."

Galimai Indrutė pavydi, kad mano taikiklyje yra LRT ir netgi visa žiniasklaida, o ji iš manęs norėtų dėmesio tik sau. Indrutė praleido daugybę bemiegių naktų rodydama mano kukliai personai išskirtinį dėmesį, braižydama Maršų ir Kriaušių organizatorių schemas ir bandydama mane susieti su visais įmanomais Lietuvos, Europos, Žemės planetos ir Paukščių Tako galaktikos priešais.

Miela Indrute, labai atsiprašau kad tamstai neskiriu pakankamai asmeninio dėmesio. Žinai, kariauti su VISA žiniasklaida nėra jau toks lengvas darbas. Kai būsi Kaune ir turėsi laisvą minutę, būtinai parašyk į PM, pavaišinsiu kava ar dar daugiau.