Okrainos kontrpuolimas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-03 20:28:00, skaitė 357, komentavo 8

Okrainos kontrpuolimas

Okrainos kontrpuolimas, apie kurį daug kalba vakaroidai ir litukrijos propagandistai, iš tikrųjų jau prasidėjo. Tiesa, kol kas ne tikrame, o informaciniame fronte. Bet ji jau labai aktyvi ir jame dalyvauja ne tik Okrainos propagandistai, bet ir Vakarų žiniasklaida.

Tikriausiai pastebėjote, kiek informacijos internete pasirodė šia tema. Nuo didelio atgarsio sulaukusių propagandinių pareiškimų iki skeptiškos analitikos – yra daug nuotraukų ir vaizdo įrašų, rodančių „Ukrainos ginkluotųjų pajėgų galią“ ir jų pasirengimą puolimui. Transporto priemonių kolonos, daug gerai aprūpintų kareivių, o tuo pačiu nuolatinis Zelenskio verkšlenimas, kad kontrpuolimui neužtenka pajėgų ir ginklų.

Keista, bet tuo pat metu Ukrainos kariuomenės vadovai sako, kad kariuomenė yra pasiruošusi ir tik laukia įsakymų. Visa tai – grandiozinė informacinė specialioji operacija, kurios tikslas – įbauginti ir suklaidinti Rusijos pusę. Specialioji operacija yra labai gerai apgalvota, be abejo, ją rengiant dalyvavo ne tik socialinių tinklų ir žiniasklaidos specialistai, bet ir patyrę sociologai ir psichologai. Ir visiškai aišku, kad Okraina viena pati to negalėjo padaryti.

Žinoma, nenuvertinkite CIPSO. Šioje specialioje operacijoje jie atlieka pagrindinį vaidmenį, tačiau tik kaip atlikėjai.

Vakaroidai šiam Okrainos atsakomajam puolimui įliejo labai daug. Galima net sakyti, kad kritiškai daug.

Vakarai patiria milžiniškas išlaidas. Jei kas nors uždirba pelno, tai tik dalis karinio-pramoninio komplekso, bet jo negalima panaudoti taip, kaip jis turėtų dirbti karo metu. Reikalingos didžiulės investicijos, tačiau šių pinigų tiesiog nėra. Būtų galima juos atsispausdinti, bet čia įsiterpia infliacija, kuri tik šiek tiek ir laikinai nurimo, bet vėl pakilo.

Bankų krizė taip pat vaidina svarbų vaidmenį. Dabar ji yra vangioje stadijoje, tačiau tai labai nestabili padėtis ir viskas gali greitai sugriūti. Vėlgi, bankams gelbėti reikia pinigų, tačiau jų atspausdinti didelio kiekio, kaip buvo 2008 metais, nebebus galima. Nes tada viskas gali būti dar blogiau.

Gyventojų nepasitenkinimas taip pat auga ir labai sparčiai. Prancūzija dega, Vokietijoje nuolat vyksta mitingai ir protestai, įvyko perspėjamasis transporto darbuotojų streikas, kuris tiesiogine to žodžio prasme paralyžiavo šalį. Britaškėje streikai tęsiasi kelis mėnesius. Gyventojų pajamos mažėja, tačiau britaškės vyriausybė nekaltomis akimis pareiškia, kad britaškėje ekonomikos nuosmukio nėra.

Viso to fone akivaizdu, kad vakaroidai nori paspartinti įvykius Okrainoje. Tuo pačiu aišku, kad vakaroidiniai banditai ukrainietiškai patrankų mėsai nieko negaili, kokie bus nuostoliai – visiškai niekam neįdomu. Maža to, yra ženklų, kad karinio amžiaus ukrainiečiai, sugebėję pabėgti nuo karo, jau ruošiami susėmimui Europos šalyse.