Okrainos teroristinė valstybė įvykdė dar vieną teroro aktą Rusijos teritorijoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-03 20:51:00, skaitė 463, komentavo 5

Okrainos teroristinė valstybė įvykdė dar vieną teroro aktą Rusijos teritorijoje

Okrainos teroristinė valstybė įvykdė dar vieną teroro aktą Rusijos teritorijoje. Šį kartą – Sankt Peterburge.

Kavinėje, kurioje vyko karo korespondento Vladleno Tatarskio kūrybinis vakaras, buvo susprogdintas sprogstamasis užtaisas su smogiamaisiais elementais. Pats Vladlenas žuvo. Taip pat yra daug sužeistųjų, daugelio jų būklė sunki.

Nėra jokių abejonių, kad tai yra arba GUR, arba SBU darbas.

Šiandieninis žurnalisto Tatarskio nužudymas Sankt Peterburge, taip pat Dugino dukters nužudymas Maskvoje rodo, kad banderovcų pogrindis Rusijoje tvirtai įsitvirtino. Ir galima drąsiai teigti, kad didžiąja dalimi jis susideda ne iš kažkokių infiltruotų Okrainos agentų, o greičiausiai susikūrė sunaikintų ir išvarytų iš Rusijos NKO (nekomercinės organizacijos) pagrindu. Kas gi tos NKO? Tai ne pelno siekiančios organizacijos, kurios gali būti steigiamos socialiniams, labdaros, kultūros, švietimo, politiniams, moksliniams ir vadybiniams tikslams pasiekti. Beje, tokių organizacijų pilna litukrijoje. Ir jos, vienokia, ar kitokia forma, yra ganomos Sorošo.

Minėtos NKO, savo gyvavimo metu Rusijoje, atvirai rėmė Okrainą. Kažkas padega karinės registracijos ir įdarbinimo biurus Rusijos atokiame krašte, kažkas surengia teroristinius išpuolius sostinėje, tačiau už šių „vienišių“, žinoma, slypi vakaroidinės specialiosios tarnybos. Ir pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, kovojant su Okrainos terorizmu Rusijos Federacijos teritorijoje, yra atsekti finansavimo kanalus, supurtant NKOšnikų bazes.

Taigi, tai jau antrasis teroro aktas, įvykdytas priešo specialiųjų tarnybų pačioje Rusijos širdyje. Pirmasis Maskvos srityje žuvusi Aleksandro Dugino dukra, antroji auka – Vladlenas Tatarskis, žuvęs Sankt Peterburge.

Abi šios atakos turi vieną bendrą bruožą – priešas savo taikiniu pasirenka žinomas žiniasklaidos asmenybes, kurioms neužtikrinama pakankama apsauga arba priešas tos apsaugos nepaiso. Atrodo, kad taip pat įprasta panaudoti moterį (kaip teroristinių aktų vykdytoją). Tuo pačiu metu panašios atsakomosios priemonės priešo teritorijoje apskritai nevykdomos.

Abu šie teroristiniai išpuoliai šalies centre yra vienas didelis priminimas visiems, kad toli nuo jų vyksta ne kažkokia speciali operacija, o tikras karas, galintis paveikti absoliučiai visus, nesvarbu, ar žmogus gyvena pasienio kaime arba sostinės centre .

Ir dar pridurčiau, kad visi pagaliau suprastų. Karas Okrainoje vyksta ne su kokia nors „demokratine valstybe“. Vyksta karas prieš teroristus, a la „ISIS“. Karas vyksta prieš teroristinę valstybę.

P.S.

Naujausios žinios:

1. Sankt Peterburge sulaikyta Vladleno Tatarskio nužudymu įtariama Daria Trepova.

2. Būtent Trepova atnešė Vladleno biustą į susitikimą kavinėje, kur buvo padėtas sprogmuo.

3. Trepova slapstėsi bute Sankt Peterburgo šiaurėje. Ji neturėjo laiko išvykti iš šalies. Planavo išvykti į Uzbekistaną, bet buvo susekta kamerų pagalba.

4. Išpuolį suplanavo Okrainos specialiosios tarnybos, dalyvaujant asmenims, susijusiems su Navalnu.

P.P.S.

Šis terorizmas tęsis tol, kol gyvuos ši niekšiška būtybė, kurios pavadinimas Okraina. Nuostabi dviejų bjauriausių reiškinių – neonacizmo ir terorizmo – vienybė neturi teisės egzistuoti šioje planetoje. Kitaip tai niekada nesibaigs.