Trepovos byla

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-05 21:37:00, skaitė 328, komentavo 8

Trepovos byla

1. Trepova šiandien buvo pervežta į Maskvą ir nuvežta į Basmanij teismą. Ji bus teisiama Maskvoje.

2. Prokuratūros prašymu ji buvo suimta iki 2023 m. birželio 2 d.

3. Ją gins tas pats advokatas, kuris gina neseniai suimtą jankių šnipą Geršovičių.

4. Pagal galiojančius teisės aktus Trepovai gresia iki 35 metų kalėjimo (kol galioja mirties bausmės moratoriumas).

5. Bendras sprogimo aukų skaičius – 40 žmonių (be žuvusio Vladleno).

6. Prigožinas pasakė, kad sprogimo apgadintos patalpos bus atkurtos, o visiems nukentėjusiems jis savo lėšomis suteiks materialinę pagalbą.

7. Vladlenas, po mirties, buvo įrašytas į Vagnerio muzikantų sąrašus ir jo artimieji gaus šiuo atveju priklausančias išmokas ir kompensacijas.

8. Šiandien Valstybės Dūmoje tylos minute buvo pagerbtas Vladlenas. Taip pat šiandien Donecke pasirodė plakatai, iškabinti jo garbei.

9. Taip pat šiandien tapo žinoma, kad Trepova atliko įvairias užduotis iš Ukrainos. Už kiekvieną atliktą užduotį ji gaudavo 20 000 rub (229.73 Euro). Pinigai buvo gauti kriptovaliuta.

10. Kol kas neaišku, kodėl jai pabėgti nepavyko – Trepova turėjo nusipirkusi bilietą į Uzbekistaną, po kurio ji turėjo išvykti į Okrainą. Valstybė dar nenusprendė, kokių priemonių bus imtasi nesisteminės opozicijos atžvilgiu. Bet kad sankcijos penktąjai kolonai bus, tai ir taip aišku.

LDiena.lt Tarp Landsberg'o garbintojų ir sekėjų taipogi garbinamas ir šlovinamas terorizmas. Tik laiko klausimas, kada Rusija už terorizmo pateisinimą pradės persekioti ir teisti "demokratiškų" šalių "demokratiškus" terroristus:

https://fb.watch/jJf2fjf-kn/