Pasirodo Litukrijai vadovauti pasodintas eilinis komuniaga !

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-04-05 21:07:00, skaitė 556, komentavo 32

Pasirodo Litukrijai vadovauti pasodintas eilinis komuniaga !

Pasirodo Pindostano kolonijai Litukrijai vadovauja jau trečias komuniaga. Kaip toje patarlėje - kaimietį galima iškrapštyti iš kaimo, bet kaimo iš kaimiečio neiškrapštysi. Šitą posakį reiktu suprasti gerąją prasme, nes iš mieščionio jau neiškrapštysi pediko ar lenzberg-vatos.  

O vadovauja būtent komuniga, nes “jie” niekada nebuvo tikrais, įdėjiniais komunistais, atsisakė komunisto vardo, išvetė skūras ir išdavė savo partiją, ideologiją, principus. Neliko principingi iki galo ir nesėdo į kalėjimą kaip tikras komunistas M. Burokevičius. Brazauskas, Grybauskaitė ir visa ta šušara, tokia kaip ryža komuniaga aktoriukštė-kozlina, išvertė skūras ir be jokio sąžinės graužimo nuėjo tarnauti savo priešams. Kitaip sakant, išdavė savo tėvynė i padarė viską, kad ją sunaikintu. 

Dabartinis bankų pastumdėlis, banksterių plėšiančių liaudį, pasodintas į kėdę Daukantinėje, pasirodo yra toks pat komuniaga kaip ir du kiti Daukantynėje sėdėję jo partiečiai - NKVD gaisrininko dukra iš part-školos ir A. Brazauskas. 

Aš, pavyzdžiui, niekur ir niekada nesu girdėjęs ar skaitęs, kad bankų pastumdėlis buvo Tarybų Sąjungos KP narys. Jokia lensberg-fake news nebuvo nė žodžiu užsiminusi, kad banksteris buvo komuniaga. Todėl nereikia stebėtis kodėl KGB agentų sąrašai užslaptinti 100 metų. Garantuotai pakedenus tuos sąrašus paaiškėtų, kad kad visa valdančioji viršūnėlė yra arba buvę komuniagos, arba KGB darbuotojai ir jų išperos, arba paprasčiausi  legalizavesi banditai, sulindę į teisėsaugą ir teisėtvarką, nes tik banditai gali taip dirbti kaip tai dirba Litukrijos mentai teisėjai, advokatai ir t.t.

Tad su tuo visus ir sveikinu - Litukriją valdyti pastatytas eilinis komuniaga-išverstskūris.

P.S. Galimai tai yra Kremliaus agentų provokacija norint apšikti "aukštą ir gražų".
Kad nebūtų toks gražus. Ir aukštas.