Iš Juodosios jūros dugno buvo iškelti vertingi bepiločio MQ-9 Reaper komponentai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-08 00:35:00, skaitė 502, komentavo 8

Iš Juodosios jūros dugno buvo iškelti vertingi  bepiločio MQ-9 Reaper komponentai

Pranešama, kad mūsų brolių rusų kariškiams pavyko atgauti vertingus Juodojoje jūroje nukritusio bepiločio MQ-9 Reaper komponentus. Vertingas laimikis.

Specializuoti Rusijos gynybos departamento padaliniai, tapo neįkainojamos informacijos apie daugelio svarbių MQ-9 Reaper elektroninių komponentų charakteristikas, savininkais.

Tai bokšto daugiaspektrinis optoelektroninis kompleksas AN / AAS-52 ir paviršinio radaro žvalgybos kompleksas (konteinerinis) AN / APY-8, telemetrijos ir saugaus palydovinio ryšio stotys bei duomenų mainų sistemos Link-16 terminalas.

Iš akcinės bendrovės „KRET“ ir federalinės valstybės biudžetinės įstaigos „Rusijos Federacijos gynybos ministerijos Aviacijos ir kosmoso pajėgų centrinio tyrimo instituto“ gautos informacijos matyti, kad šių rimtų organizacijų specialistai galėjo ne tik ištirti APY-8 radaro mikrobangų blokų laidų prijungimas, bet ir jo veikimo energijos parametrų nustatymas, įskaitant apverstos sintezės (ISAR) ir sintezuotos (SAR) diafragmos režimus.

Taip pat buvo apskaičiuotas atsparumo triukšmui lygis ir apytikslė radaro skiriamoji geba. Buvo remtasi pirminės (antrinės) atspindėto radaro signalo konvertavimo įrenginių duomenimis. Be to, dabar bus galima apskaičiuoti ilgo fokusavimo prietaisų ir AN / AAS-52 optoelektroninio komplekso prietaisų padidinimą: infraraudonųjų spindulių taikiklį ir televizijos modulį. Jame naudojamų matricinių fotodetektorių tipas ar skiriamoji geba taip pat netaps paslaptimi.

Tai leis ateityje analizuoti Amerikos komplekso galimybes identifikuoti ir klasifikuoti Rusijos karinę techniką įvairiais atstumais ir skirtingomis oro sąlygomis.

Rusijos specialistai dabar turi galimybę nustatyti telemetrijos, ryšio ir informacijos mainų palydoviniu kanalu dažnio parametrus bei įvertinti Link-16 atsparumo triukšmui lygį, leidžiantį imituoti efektyvias Rusijos elektroninio karo sistemų atsakomąsias priemones.

RUSIJA-PIRMYN!