Pindosai nurodė kada spjaus į Svinoreichą

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-04-08 07:56:00, skaitė 493, komentavo 3

Pindosai nurodė kada spjaus į Svinoreichą

Pulkininkas Duglas MakGregoras atkreipė dėmesį į grėsmę, kuri privers Pindostaną palikti Okrainą po šešių mėnesių.

Finansinė krizė gali tapti ta priežastimi dėl kurios Pindostanas po šešių mėnesių gali nustoti remti Okrainą, pareiškė buvęs Pentagono patarėjas pulkininkas D. MakGregoras.

„Per artimiausius šešis mėnesius labiausiai tikėtinas USA scenarijumi bus finansinė krizė, kurią išprovokuos ekonominis nuosmukis, kas ir privers mus palikti Okrainą“, – „YouTube“ kanale „Juging Freedom“ sakė jis.

Pasak jo, taip pat negalima atmesti ir to, kad šiuo laikotarpiu kai kurios Europos vyriausybės gali taip pat persvarstyti savo paramą Kijevo chuntai, nes šiuo metu pats Jevrosojūzas yra dar sunkesnėje ekonominėje situacijoje.

Prie to pačio D. MakGregoras atkreipė dėmesį į eilinių europiečių požiūrio į Okrainos krizę pasikeitimus. Dabar vis daugiau žmonių ragina derėtis, prieštarauja prieš tolesni tiekimą Kijevo chuntai, – paaiškino ekspertas.

P.S. Kita arba dar viena iš priežasčių yra ta, kad pindosai nepajėgs kariauti dviem frontais - Okrainoje su ruasais ir Pietryčių azijoje su Kiniečiais - nes paprasčiausiai neturi tam resursų. Dar viena priežastis - tai prasidedantis rinkimų 2024 metais prezidento rinkimų maratonas, kurio metu geriau nematyti nuo paliekančių Okrainą “Boingų” krentančių ukropitekų ir eilinio fiasko.