„Ukrainos planetoje nebus“ Dmitrijus Anatoljevičius griežtai perspėja!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-08 20:07:00, skaitė 650, komentavo 14

„Ukrainos planetoje nebus“ Dmitrijus Anatoljevičius griežtai perspėja!

Okrainos nereikia nei Europai, nei JAV, nei Azijai, nei Afrikai, nei Lotynų Amerikai, o juo labiau Rusijai, sakė Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Medvedevas.

„Nedo-Ukraina yra debesis kelnėse. Suplyšusi, nutriušusi ir skylėta antklodė. Čia gyvena milijonai mūsų tautiečių, kurie ilgus metus buvo nacių Kijevo režimo skriaudžiami. Būtent juos mes saugome SKO metu. Tačiau Rusijos gabalai, vadinami Ukraina 1991 m. sienose, yra tik nesusipratimas, atsiradęs dėl TSRS žlugimo. Taigi mums nereikia ir subUkrainos“, – VKontakte rašė Medvedevas.

„Jis (zelionka-aut. pastaba) vadovauja nacių elitui, nėra reikalingas patiems Ukrainos piliečiams. Iš 45 milijonų ten liko kiek daugiau nei 20. Todėl likusieji nori bet kur – į nekenčiamą Lenkiją, į ES, į NATO, jei nori, gali tapti nors 52 Amerikos valstija. Dėl nacių grupuotės nusikalstamų ambicijų, ukrainiečiai priversti gyventi nuolatiniame nerime ir baimėje. Jie yra priversti elgetauti, palieka savo gyvenamuosius namus ir ūkius. Priversti klaidžioti, ieškodami geresnio gyvenimo po šalis ir žemynus. Ir viskas dėl miglotos, įstojimo į ES, perspektyvos. Tiksliau, kad arlekinas žaliomis pėdkelnėmis ir jo būrys vagišių fašistų klounų savo ofšorinėse sąskaitose kauptų vogtus vakarietiškus pinigus. Kodėl ji, ši „valstybė“, skirta paprastiems ukrainiečiams? Niekam planetoje nereikia tokios Ukrainos“,

P.S.

Taip, teisingai. Labai griežta, bet, deja, tiesa.