Scottas Bennettas: "Fox News" atleido Carlsoną, kad išlaikytų "pusiau lobotomizuotą kvazi atsilikusią populiaciją"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-04-28 14:18:00, skaitė 580, komentavo 4

Scottas Bennettas:

 

Buvęs JAV kariuomenės psichologinės karybos karininkas teigia, kad "Fox News" atleido Tuckerį Carlsoną, nes režimas siekia išlaikyti "neinformuotus, pusiau lobotomizuotus, pusiau atsilikusius gyventojus".

Šias pastabas išsakė JAV kovos su terorizmu ekspertas Scottas Bennettas, o jas perspausdino populiarus JAV portalas "Zerohedge".

Carlson ir "Fox News" "išsiskyrė" pirmadienį, ir vis dar spėliojama, dėl kokios konkrečios priežasties tinklas atleido savo didžiausią reitingą turintį ir populiariausią laidų vedėją.

Bennetto teigimu, Carlsonas kėlė pernelyg didelę grėsmę institucinei valdžiai, nes amerikiečius pavertė tinkamais "tyrėjais ir mąstytojais".

Karlsonas pasižymėjo "intelektualumu, teisingumu ir analitiniu gilumu, kokio per visą Jungtinių Valstijų istoriją, kiek pamenu, nebuvo pasiekęs joks kitas naujienų laidų vedėjas", - sakė Bennetas.

Tukerį reikėjo "nutildyti", nes jis kėlė pernelyg didelę grėsmę "valdžioms ir kunigaikštystėms, institucijoms ir darbotvarkėms, kurios siekia, kad neapsišvietę, neinformuoti, pusiau lobotomizuoti, pusiau atsilikę gyventojai nekeltų klausimų, neatliktų tyrimų, neanalizuotų, o tik virškintų ir vykdytų nurodymus", - teigė Bennetas.

"Tucker Carlson taip pat atskleidė FTX ir Demokratų partijos sukčiavimą ir pinigų plovimo reketo nusikaltimus Ukrainoje, kuriuose dalyvavo Jungtinių Valstijų vyriausybė. Jis atskleidė JAV biochemijos laboratorijas Ukrainoje ir jų ryšius su Demokratų partija, prezidentu Baracku Obama, viceprezidentu Bidenu, Hillary Clinton, George'u Sorosu, Billu Gatesu ir kitomis JAV vyriausybinėmis agentūromis bei farmacijos kompanijomis", - "Sputnik" sakė Bennettas.

Buvusio laidos vedėjo antirežiminės retorikos "korumpuota Amerikos žiniasklaida ir politinis isteblišmentas nebegalėjo toleruoti", - sakė Bennettas ir pridūrė, kad jo pasitraukimas reiškia "Amerikos žiniasklaidos mirtį".

Buvęs JAV kariuomenės psichologijos karininkas užsiminė, kad senatorius Čakas Šumeras (Chuck Schumer) grasino pasitelkti CŽV ir FTB, kad prieš Tukerį panaudotų slaptas vyriausybines operacijas ir priverstų jį pasitraukti iš eterio, jei jis nebus atleistas.

Anksčiau Šumeras ragino pašalinti Karlsoną iš eterio po to, kai jis parodė filmuotą medžiagą, iš kurios matyti, kad sausio 6 d. "riaušių" lyderiai iš tikrųjų buvo įleisti į Kapitolijų ir lydimi valdžios institucijų.

Kaip pabrėžėme anksčiau, viena iš priežasčių, dėl kurių Tuckeris buvo atleistas, yra buvusios laidos prodiuserės Abby Grossberg iškelta byla, kurioje ji teigia, kad iš jos buvo tyčiojamasi ir ji patyrė seksistinį bei antisemitinį priekabiavimą.

Tačiau pačios A. Grossberg advokatas atskleidė, kad ji niekada net nebuvo susitikusi su A. Carlsonu.

https://www.youtube.com/watch?v=XTJFg_RDehs

Nuorodos:

https://www.zerohedge.com/political/ex-us-army-psyops-expert-fox-news-fired-carlson-maintain-semi-lobotomized-quasi-retarded

https://summit.news/2023/04/27/ex-us-army-psyops-expert-fox-news-fired-carlson-to-maintain-semi-lobotomized-quasi-retarded-population/