Du ortodoksai, du fašistai, tarytum du broliai dvyniai: musulmonų imamas ir žydų rabinas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/du-ortodoks... 2016-03-05 11:19:16, skaitė 2535, komentavo 1

Du ortodoksai, du fašistai, tarytum du broliai dvyniai: musulmonų imamas ir žydų rabinas

Abu viešai propaguoja nacistinę ideologiją, abu neskaito už žmones tų, kurie išpažįsta ne jų religiją, arba neišpažįsta jokios religijos. Baisu išgirdus jų pamokslus, baisu tai pamačius. Abu turėtų tūnoti kalėjime, izoliuoti nuo visuomenės, bet ne, abu jie laisvėje. Bet jeigu šitie fašistai laisvėje, tai gal mes… kalėjime?

Danijos Orchuso miesto mečetės imamas pasakė:

„Kiekvienas pasitraukęs nuo tikėjimo – išdavikas, jį reikia užmušti. Mirtis turi pasiekti bet kurį, kas netiki, kas atkakliai priešinasi įstatymui. Ištekėjusi arba išsiskyrusi moteris, kuri svetimmoteriauja, turi būti užmušta akmenimis“, – tvirtino imamas.

Mečetė, kurioje buvo padarytas įrašas šio pamokslo, anksčiau jau buvo pakliuvusi į MIP akiratį po viešų šventikų-musulmonų pareiškimų palaikančių „Islamo valstybę“. Kaip buvo nustatyta, iš 100 Danijos gyventojų, įstojusių į teroristines organizacijas, 20 buvo šios mečetės lankytojai.

Rabino Ichako Koeno pamoka: užmušti gojų moterį sekso su žydu metu – tai pagal Galachą (video).

Pagal Galachą ir Rambamą, tvirtina rabinas, „bet kokia nežydė, į kurią įeina žydas, nesvarbu, kokiomis aplinkybėmis – per prievartą, savo noru, per klaidą, nesvarbu iš kurios pusės, – bet kuri goja, į kurią įeina žydas, pagal Torą, baudžiama mirtimi…“

Ties tuo rabinas nesustojo ir pateikė palyginimą. „Užmuša ir gyvulį, su kuriuo nusidėjo žmogus. Kad nepasakytų: su šituo gyvuliu nusidėjo žydas. Taip ir nežydę pagal įstatymą vertina kaip gyvulį – nešvarų gyvulį. Kiekviena nežydė, su kuria permiegojo žydas, nusipelno mirties“.

paruošė Algimantas Lebionka

Šauksmas