Arvydas Daunys: Lietuvos Šeimų Sąjūdis - tai MES visi

Autorius: Arvydas Daunys Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-05-10 16:57:00, skaitė 383, komentavo 1

Arvydas Daunys: Lietuvos Šeimų Sąjūdis - tai MES visi

Blogėjant bendrai situacijai visose srityse, taip norisi išgirsti optimizmą žadinančių naujienų. Turiu jus nuliūdinti ir tuo pačiu padrąsinti.

Dalis galvoja, kad yra LŠS, STI ir dar kelios aktyvistų grupės, kurios "kažką" padarys. "Kažkokiu" būdu viską sudėlios ir išspręs.

Taip, ten yra keli šimtai aktyvių ir drąsių žmonių. Sąjūdis iš organizacijų skaitlingiausia ir labiausiai pasirengusi veikti.

Tačiau Sąjūdis nėra kažkas, kas viską padarys.
Sąjūdis - tai jūs, tu, aš - mes visi. Nėra Sąjūdžio, jei nėra tavęs.

Sąjūdis tai idėja - pasipriešinimo ir kitokios valstybės vizijos kūrimo branduolys, kuris tam, kad galėtų įgyvendinti idėją - turi tapti visaverčiu kūnu, gebančiu spręsti išsikeltus uždavinius.

Ir kiekvienas mūsų - tai to kūno dalelė, - ląstelė, turinti savo paskirtį. Be TAVĘS tas kūnas nebus pilnas - jame trūks tavo energijos, minčių ir svajonių. Tavo asmeninės vizijos. Tavo indėlio į tai, kad kūnas gyventų, augtų ir įgyvendintų kiekvienos ląstelės siekius - būti saugiai, sočiai, aprūpinta ir svarbiausia - jaustis didelio organizmo, vardu visuomenė, neatskiriama ir reikalinga dalimi.

LŠS dabar stengiasi suburti tą organizmą - jau šeštadienį Druskininkuose, K.Dineikos parke, nuo 12 iki 18 valandos vyks "Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2023" - Šeimos šventė.

Kodėl Šeimos? - Todėl, kad viskas mūsų gyvenime prasideda nuo Šeimos. Nuo meilės. Net pats gyvenimas. Tai yra visa ko pagrindas. Pradžių pradžia.

Ir kiekvienas iš mūsų galime prisidėti prie to, prie šeimos stiprinimo, prie mūsų visų bendros Šeimos, kaip Lietuvos žmonių sanglaudos.

Kiekvienas iš mūsų galime tapti ta gera žinia, liudijančia, kad MES pasiryžę stoti į savo valstybės atstatymą, gražinti ją iš šunkelių į tiesos kelią, kurio horizonte matosi kylanti, o ne besileidžianti Saulė.

Aš kviečiu kiekvieną perskaičiusį tapti ta ląstele bendros mūsų Šeimos, nes tie, kurie nori mums gero - esame tik mes patys, daugiau nieko nėra.
NĖRA nieko, kas mūsų gerovei kažką padarytų. Niekas išskyrus mus pačius tuo nesirūpins, nors pažadų bus daug. Artėja rinkimai.

Ir šeštadienį kiekvienas iš mūsų - aš, tu, jūs, mes - parodysime - kiek mums rūpi mūsų pačių ateitis. Nes renginys - tai siekis sukurti iš visuomenės kylančią tradiciją - minėti iš jos pačios, ne valdžios, kylančią šventę. MŪSŲ šventę, mūsų renginį, mūsų visų idėją.

Nes Lietuvos Šeimų Sąjūdis - tai MES visi. Išaugę šeimoje, ir šeimoje pradėję savo gyvenimo kelią. Šeimos gerovė - visos valstybės gerovė.

"Dievas, šeima, valstybė" - šie trys žodžiai atspindi tikrą gyvenimą.

Laukiame jūsų šeštadienį Druskininkuose - pažadu, nesigailės nė vienas.

Ir prašymas, paremkite renginį, jam dar trūksta finansavimo, nors daugybė dalyvių savo šventės dalį rengia visiškai nemokamai. Bet ne visi.

Ačiū pasidalinusiems, parėmusiems, dalyvaujantiems.
paramai:
Gavėjas: Lietuvos Šeimų Sąjūdis
Sąsk. Nr: LT71 7181 8000 0870 0690
Paskirtis: Parama

Kartu mes galime daug, viską.