Ar Žemaitaitis taps kvailiausiu metų politiku?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ar-z... 2023-05-10 16:28:00, skaitė 557, komentavo 9

Ar Žemaitaitis taps kvailiausiu metų politiku?

Mano nuomone, Remigijus Žemaitaitis yra toks kvailas, kad net nežino kas jo “šeimininkas”. Jis sugebėjo taip susimauti, kad net savo “šeimininką” išvadino gyvuliu, kaip ir Putiną. Žemaitaitis nesupranta, kad tai, kas galima jo šeimininkui, to negalima Putinui.

Tarptautinės kritikos R. Žemaitaitis susilaukė po to, kai „Facebook“ paskyroje pasidalino įrašu apie netoli Betliejaus, Palestinoje, Izraelio nugriautą mokyklą. Jame parlamentaras pareiškė, kad „be Putino dar vieni gyvuliai atsirado Pasaulyje – IZRAELIS“.

„Vienas su tankais mokyklas griauna, kitas su traktoriais. (…) ES teigė esanti pasibaisėjusi incidentu, kai Izraelio pajėgos auštant atvyko į mokyklą (…) Po tokių įvykių, nelieka nuostabos, kodėl gimsta tokie pasakymai: lipo žydas kopėčiom ir nukrito netyčiom. Imkit, vaikai, pagaliuką ir užmuškit tą žyduką… (…) Kas turi dar nutikti, kad Izraelis suprastų, kad tokios provokacijos ir tokie veiksmai tik dar labiau kelia pyktį ir kartu neapykantą žydams ir jų tautai“, – rašė Remigijus Žemaitaitis.

Į šiuos pareiškimus netruko sureaguoti Izraelio, Vokietijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) ambasados. Antradienį Vilniaus apylinkės prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl, įtariama, neapykantos skatinimo bei kurstymo prieš žmonių grupę dėl jų tautybės.

The origin of the State of Israel in maps – Merrimack Valley Havurah

Žemaitaitis dalinai yra teisus, tik jis susimovė su išsireiškimais. Jeigu žiūrėtume į Izraelio istoriją ir paveikslėlyje parodytas žemes, būtų galima drąsiai sakyti, kad jiems yra leidžiama viskas ir visas pasaulis dėl to užmerkia akis. Šį kartą Žemaitaitis susimovė. Jis realiai tapo politiniu durniumi, visiškai neišmanančiu geopolitikos ir negalvojančiu apie savo politinę ir asmeninę ateitį.

Egidijus Paulauskas