Mieli draugai ir draugės, sveikinu jus visus su praėjusia Pergalės diena!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-10 20:17:00, skaitė 427, komentavo 3

Mieli draugai ir draugės, sveikinu jus visus su praėjusia Pergalės diena!

Kol pasaulis švenčia gegužės 9-ąją, litukrija priėmė įstatymą, draudžiantį Pergalės dieną. Pagal dokumentą, šalyje draudžiama naudoti pirotechniką, draudžiami vieši šventiniai ir pramoginiai renginiai, eitynės, susirinkimai ir piketai. Vietos valdžios institucijoms nurodyta panaikinti visus leidimus masiniams susibūrimams, išduotus prieš priimant įstatymą.

O braliukų policajai grasina nubausti kiekvieną, kuris bandys padėti gėlių vietose, kur stovėjo demontuoti tarybiniai paminklai. Draudžiama ilgai stovėti ir būriuotis prie karių kapų ir masinių kapų. Už taisyklių pažeidimą gresia baudos – fiziniams asmenims iki 400 eurų, juridiniams asmenims iki 3,2 tūkst. Už „sovietinės okupacijos“ neigimą gresia laisvės atėmimas iki 5 metų „panašiai, kaip ir litukrijoje).

Visada turime prisiminti, kad esame palikuonys tų, kurie žinojo, ką reiškia paaukoti savo gyvybes už kažką didesnio, už Tėvynę, už tikras vertybes...

Pamirškime šią šventą dieną tuos degeneratus, kurie pašalino karių nugalėtojų paminklus iš Antakalnio kapinių, pamirškime tuos, kurie uždraudė viešumoje demonstruoti mūsų protėviams jų krauju užtarnautis ordinus ir medalius, kuriam laikui pamirškime tuos, kurie TSRS sulygino su nacistine Vokietija. Užmirškime juos. Bent kuriam laikui. Jie bus teisiami. Anksčiau ar vėliau, bet bus. Lietuvą užgrobusi fašistinė chunta šventė Europos dieną , tos pačios Europos, kuri su Hitleriu atėjo į TSRS beveik visa savo turima jėga plėšti, prievartauti, žudyti. Istorija viską teis ir galiausiai viską sudėlios į savo vietas...

Svarbiausia, kad niekada nepamirštume, kieno dėka gyvename, kvėpuojame, kovojame internete, džiaugiamės pavasario saule, o ne tarnaujame kaip darbiniai galvijai „civilizatoriams“ iš „žydinčio Europos sodo“.

Tai MŪSŲ pergalė, o ne JŲ! Tai MŪSŲ pergalė prieš JUOS!

Istorija yra mokykla, kurią turite lankyti, net jei nenorite to daryti. Jame dėstomas pamokas reikia kruopščiai išmokti, stropiai iškalti, o klaidų geriau nekartoti. Nors... jūs negalite viso to padaryti, jei jūsų nedomina rezultatas. Mums, gyvenantiems XXI amžiuje, pagrindinė Didžiojo Tėvynės karo pamoka yra ne status quo, susiformavęs 1945 m. gegužę, o pasekmės, kurios atvedė į šią dieną.

Tai MŪSŲ pergalė prieš juos. Prieš juos, kurie puolė mus su ginklais rankose, kurių palikuonys dabar Lietuvoje kursto karo ugnį. Jie VISI yra pralaimėjusioji pusė, todėl vien paminėjimas, vien užsiminimas apie TSRS tautų pergalę Didžiąjame Tėvynės kare, juos veda neviltin ir purto juos kaip apsėstus demonų.

Su praėjusia švente, su tikros Pergalės diena. Ir prisiminkime, kad daug tikrų Lietuvos dukrų ir sūnų padėjo savo jaunas galvas, kad mes galėtume gyventi.


"Kitas karas Europoje bus tarp Rusijos ir fašizmo, tik fašizmas vadinsis "demokratija"." Fidelis Kastro, 1992 m.